reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Wszystkie piszą o mdłościach i wymiotach mi się to zdarzyło raz (na szczęście) a na nieszczęście to cały dzień mnie muli i najgorsze jest to, że ciągle głodna jestem a nie mogę jeść bo pomieszało mi się od tych hormonów i na jedzenie patrzeć nie mogę:baffled: odrzuca mnie na sama myśl jedzenia i tak jak uwielbiałam pieczarki pod każdą postacią tak teraz nawet spojrzeć na nie nie mogę bo od razu mnie odrzuca:confused: Mam nadzieje, że niedługo mi przejdzie bo ciągle głodna nie mam zamiaru chodzić.:-)
Pozdrawiam was wszystkie;-)

reklama
głowa jak bolała tak boli :( Po pracy kupię ten apap jak dziewczyny podpowiedziały...ale w domu może przejdzie jak zawinę się w koc ;)

Mafu889
trzymam kciuki za wizytę i koniecznie się pochwal jak pięknie wyszła fasola na Usg :)

Witam wszystkie ciężaróweczki i gratuluje że możemy przez to razem przejść. Mi termin wypada ok 3 listopada. Musze przyznać że nawet nie czuje się jakbym była w ciąży zero objawów no chyba tylko brak apetytu.

Hej laski

Jestem i zyje!!

Meago dzieki:)

Nie mialam neta chyba tydzien jeju zero kontaktu ze swiatem. U nas ok tylko mecza mnie bole glowy . I dzis odechcialo mi sie obiadu:/

Ja też jako tako objawów żadnych nie mam. Czasem boli mnie trochę głowa, ale na szczęście przechodzi. Apetytów nie mam, w pierwszej ciąży też nie miałam. A przestała mi smakować kawa, tak jak piłam po trzy kawy dziennie, tak teraz ani pół nie wypije.

cześć dziewczyny, jestem świezynką z Poznnia - pierwsza ciaża ;-) wiem od 4 marca kiedy to na teście pojawiła się blada kreseczka. 6 marca pobieglam na test krwi, co by sprawdzić- bo a nuż test był wadliwy ;-) i wynik był 161 jednostek ;-) dziś badanie powtórzyłam i jest już 3670 jednostek- rośnie bąbel;-)
na 19.00 mam wizyte u gina- pierwszą, wiec może jeszcze nie widzieć nic.
z internetowych kalendarzy poród na 08 listopad- ale chyba poczekam na opinie specjalisty. dodam, ze mój mąż 15 listopada m 30 urodziny- udany prezent będzie;-)
ciesze sie ogromnie i licze, ze wszystkie szczęśliwie dotrwamy do listopada;-)))))))))))))
buziaki dziewczyny
ps- ja też chce taki suwaczek jak i gdzie sie go robi?

aaa no i na razie nic mi nie jest
tylko żle reaguje na zapachy łazienkowe- wszelkie odswieżacze i płyny z chlorem- bleeee fujjj od razu mi słabo
jem mniej, wczoraj chodziłam po biedronce aby coś dobrego wypatrzeć- i nic mi nie podchodziło...wrecz to nie dobre,to też blee
może schudne choć na poczatek, co w moim przypadku byłoby super;-)
dodam, jeszcze ze z moich obliczeń wynika że od oststniej @ upłyneo 6 tyg i 3 dni ;-)

Magda86Poznań- jeśli chcesz taki suwaczek to kliknij na któryś u dziewczyn,przekieruje cie na stronkę z nimi wybierzesz jaki chcesz tzn. czy odliczanie dni do porodu czy taki z tygodniami, później wybierasz kolory itp itd kopiujesz link i później wchodzisz na ustawienia profilu edytuj sygnaturę wklejasz link i gotowe :) mam nadzieje że dość dobrze wytłumaczyłam :-) tylko powiem że z moich obliczeń wynika 7 tydzień ciąży a tu pokazuje 6 :)

reklama
Dziewczyny normalnie nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży, mąż w Niemczech przyjeżdża raz na jakiś czas i ostatnio tak go przydusiłam że bach i jest nasionko :-D. Pierwsza wizyta była w zeszłym tygodniu lekarz potwierdził wynik i kazał się zgłosić za 2-3 tyg. na USG ale tych 3 chyba nie wytrzymam i w przyszłym polecę na zdjęcie. Ta ciąża różni się diametralnie przy pierwszej mdłości i jazda samochodem w pozycji lezącej, senność, bóle głowy a teraz mogę góry przenosić.

Do góry