reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Dziewczyny ja też mam straszną ochotę na pomidory jem je codziennie,oprócz nich na wszelkiego rodzaju zupy i kwaśne.Bóle brzucha też mam porównywalne do miesiączkowych pytałam o to swojego lekarza powiedział że to normalne rozciągają się wiązadła podtrzymujące macicę.Godziny mi się kompletnie poprzestawiały wstaje o 6-7.00 zasypiam 22.00 chociaż i tak że mam coraz więcej energii ,wcześniej spałam nawet za dnia.Pozdrowionka :-)

Caroline_1810 strasznie mi przykro

ticker.php

reklama
Natalia sproboj nie reagowac odwroc sie on bedzie zaskoczony twoja ciagla uwaga na nim to to czego on sie domaga.. Ewentualnie mu powiedzz ze mamie jest przykro ze tak robi .. Ja to udawalam ze placze to dopiero bylo szedl do mnie i mnie calowal a zapomnial sam ze byl zly;) hehe
Ewentualnie jakas kara w ostatecznosci wiem ze maly ale np jak nie umie sie bawic to go rozlacz z siostrzenica zabierz do domu i zaznacz ze nie bedzie sie teraz bawil jak nie umie :/ moze to chwilowe i bedzie dobrze.. Tylko postepuj z nim adekwatnie do swoich postanowien i nie reaguj na histerie bo on wtedy nic nie uslyszy :/

Dziewczyny mialam dzis migrene ...masakra myslalam ze czaszke mi rozerwie raz zwymiotowalam tragedia:( moje dziecko zawiedzione bo mu przyszla hustawka obiecalam ze na dwor pojdziemy pohusta sie a tu dzis detka:(

Ja tez wcinam pomidory:) i co smieszne ze nie moge zjesc potraw wiecej niz raz czyli jak robilam zupe kapusniak i bardzo mi sie chcialo to teraz nie moge nawet o niej myslec:/ tak jest prawie ze wszystkim....

oglądam własnie program " O MATKO" na TVN Style, mówią że w ciazy mozna bez problemu farbować włosy. :) uf ulżyło mi bo mam juz odrosty z 5 cm :p

Cześc dziewczynki.

Od 5 nie moge spać. Co do farbowania włosów, ja wole poczekać jeszcze;) Wiem, że można bez amoniaku. Ja już mam takie odrostu ale spinach do góry i jakoś to wygląda;)

hej dziewuszki jest taka ładna pogoda że całe dnie spędzam z Michasiem na dworze już małemu zrobiłam na drzewie huśtawkę więc mój brzdąc jest w 7niebie a ja na swojej huśtawce leże i czytam książki idealny wypoczynek. Jeśli chodzi o zachcianki to ja mam ostatnio ochotę na coca cole. objawów ciąży brak no chyba że przejadę się samochodem po dołach to wtedy brzuch boli

Witam, dzisiaj idziemy do żłobka, pierwszy dzień adaptacyjny;-) Zaprowadzę go na 11 (dzisiaj jest od 9 do 15) i zostawię tak do 13. Mam nadzieję, że Misiek będzie zadowolony
Poza tym muszę pilnie skontaktować się z moim ginkiem, bo dzisiaj podczas porannych wymiotów plułam krwią, nie wiem czy krwinki w przełyku mi popękały, czy to coś gorszego. Póki co nie panikuję za bardzo, ale trochę się martwię.

Hej mamusie :-)

Po wczorajszym to ja sie dzisiaj o wiele lepiej czuje wlasnie pije kawe i upieklam buleczki wiec jak przestygna to zaraz bedzie sniadanko:)
Po 10 moze pojade pojezdzic po miescie rowerkiem musze wejsc do C&A i innych musze rozejrzec sie za stanikiem:cool2: bo zostal mi juz tylko jeden dobry:confused2:

Gdynianka trzymam kciuki za malego !1 Zdaj relacje jak go odbierzesz:tak:

Z tą migreną to chyba wykrakałyście - wczoraj o 19 byłam już w łóżku, tak mnie bolała głowa. A dzisiaj ciąg dalszy bóli brzucha i co ciekawe mam ból lewej piersi - tego jeszcze nie było. Co do jedzenia to mam spadek apetytu, chociaż zachcianek i jakichś wyjątkowo innych smaków nie zauważyłam

reklama
Mamusie a co sądzicie o jedzeniu dań z grilla? Oczywiście już zdążyłam się nasłuchać, że nie można, bo to za niska temperatura. A jak jest waszym zdaniem?

Do góry