reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Cześć dziewczyny :-)

Caroline_1810 bardzo mi przykro, trzymam za was kciuki!

Mój brzuch już duży, wczoraj w sklepie popatrzyłam na siebie z boku i byłam w szoku jaki grubas już ze mnie :( boję się pomyśleć co będzie później ale co tam.....ważne aby zdrowo dzidzia rosła.
Wizytę z USG genetycznym mam 26 czyli w piątek to już będzie 12tydzień i 3 dzień może coś będzie widać?
I też mam straszną ochotę na pomidory :-)

reklama
Widzę, że wszystkie majmy chęć na pomidory. ja zjadam tonami :-D u nas dziś ładna pogoda i można powiedzieć, że wręcz gorąco, więc dużo czasu na świeżym powietrzu spędzam. idę gotować obiadek. miłego popołudnia :-)

Caroline bardzo mi przykro, wiem co czujesz i wiem jak bardzo zle sie teraz czujesz. Trzymaj sie na zabiegu, mam nadzieje, ze wszystko dobrze sie skonczy.
Sama mam wizyte jutro zeby sprawdzic czy wszystko jest dobrze i denerwuje sie jak jeszcze nigdy w zyciu.

Mama Kangura ja tez mialam takie pobolewania nrzucha w 9-10 tygodniu, to normalne i oznacza, ze macica Ci rosnie. Jesli mialabys jednak bardzo mocne bole albo krwawienia do nego od razu lec do lekarza. Jesli to taki slabszy bol jak delikatnie na okres to wszystko powinno byc w porzadku.

zupelnie rozbila ,mnie wiadomosc od Caroline...

To tak jak my:) tez chcemy kombi...

Mnie chyba dzis polozy bol glowy:( zebym tylko migreny nie dostala:/

Adasia przyprowadzilam i nie daje rady:(

U nas zepsuła się pogoda, strasznie wieje od morza, a szkoda, bo miałam super plany na cały dzień. Skończyło się na przedpołudniowym spacerze, a teraz moje chłopaki śpią a mamusia się nudzi.

Co do pomidorów to też jadłabym je kilogramami, z tym, że przed ciążą też tak miałam;-) Jestem po prostu od nich uzależniona.

Zaczynam schizmować, do usg prenatalnego zostało nie całe dwa tygodnie, a ja już wkręcam sobie filmy... jejuś jakbym chciała żeby już był 6 maja.

mnie też pobolewa brzuch .... i dziś mnie tak zamuliło, że spałam 3 h po południu.
Ja mam od dłuższego czasu chęć na arbuza, truskawki i napoleonkę koniecznie z Tucholi bo tam są pyszne możne mama mi w czwartek przywiezie hihihihi chociaż z tym moim cukrem ....

Jutro USG strasznie się stresuje. Mam nadzieje, że z kruszynką wszystko ok :-)

reklama
siedze i objadam sie czekoladą... :D jestem zmęczona ale nie fizycznie tylko psychicznie.. syn mi daje popalić, jest okropny wszystko musi mieć co chce, jak nie dostanie czegoś co sobie wymyślił to krzyczy płacze, rzuca się po podłodze, uderza głową o ściane wszystko na złość..... :( mieszkam w domu z rodzicami i bratem który ma roczną córkę to mój Filip ciągle ją popycha, bije.... jestem tym wszystkim przerażona!!!!!!!!! nie wiem jak mam już z nim postępować..... :( jak tak dalej będzie to ja za pół roku zwariuje z dwójką dzieci... :( z maleństwem pewnie nie będzie problemu tylko z synem... :(

Do góry