reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Czekoladka, wg moich obiczeń, ostatnia miesiączka plus 9 miesięcy plus 7 dni, to wychodzi Tobie termin 16 listopad, a tydz w suwaczkach pokazuje pełen, skończony, czyli mi pokazuje 10 tydz i 3 dni, więc leci 11 tydz i w kalendarzach ciążowych w necie jak czytam, to wg terminu porodu jest teraz 11. Więc chyba wszystko ok z Twoim suwaczkiem.:-);-)

reklama
Czekoladka między Nami jest różnica jednego dnia :biggrin2:.Widzę że dzisiaj wszystkie Mamuśki będą się wylegiwały na słoneczku ,u mnie też cudowna pogoda na spacerek. Kamilka87 śliczny synuś.

Witam Pirata ! :-)

w Koszalinie piękne słońce :-)
Brzuch mnie przestał boleć na szczęście, bo siedzieć było ciężko :-( ale teraz jest ok, siedzę w pracy i strasznie mi się nie chce :-(

Witam dziewczynki

Przez weekend nie miałam kiedy pisać. Ale minął mi bardzo szybko i słonecznie. A jak u was?
Czuje się dobrze, żadnych dolegliwości, jak to powiedział lekarz chyba pani jest w tych 5 % kobiet.
Co do jedzenia, jem ale jakoś nie mam dużego apetytu a brzuszek dosc spory:D Kupiłam sobie dzisiaj parenowych legginsów bo mi najwygodniej, bo guzikiod spodni zaczynają mnie denerwować:)

kamilka97 super chłopaczek, też bym chciała syneczka :-), bo moja Basia to taka typowa córeczka tatusia

U nas dzisiaj piękne słońce, więc pewnie popołudnie spędzę z Basią na dworku. Ja wczoraj też zniosłam już swoje ubrania ciążowe. Nawet nie pamiętałam ile tego mam. Chodzę jeszcze w starych spodniach, ale za jakiś tydzień już wejdę w ciążowe, bo guziki już powoli mnie cisną.

Czesc dziewczyny
Witam pirat! Milo ze jest nas coraz wiecej
Kamilka duzy ten Twoj synus, maly mezczyzna:-)
U mnie tez dzisiaj piekna pogoda, ale ja niestety zamuast wylegiwac sie na sloneczku , to wyleguje sie w szpitalnym lozku:-(
Ja musze sie wybrac na zakupy bo spodnie zadne juz na mnie nie wchodza, tz wcisne je ale uciskaja mi brzuch. Wiec chyba zainwestuje w jakies fajne leginsy i tuniki. Chcialabym kupic tez sobie jakas fajna sukienke bo jak zrobi sie jeszcze cieplej to zamierzam wkladac tylko sukienki przepraszam dziewczyny ze bez polskich znakow, ale pisze z komorki.
Milego dnia kochane

reklama
Do góry