reklama
czekoladka21
Mama Nadzi :*
Cześć dziewczyny jak tam u was niedziela mija ?? Ja właśnie szukam jakiegoś fajnego przepisu na tortillę bo tak mnie coś naszło a że znajomi mają przyjechać wieczorkiem to prawie beda mieli coś wcinać.Znacie jakis fajny przepis na sos do tortili ???:-):-)
marys25
Fanka BB :)
Hej kobietki ja już po obiedzie, spaghetti z klopsikami :-) wciągnęłam.
Co do snów to już dwa razy mi się śniło że mam krwawienia ale mam nadzieję że to tylko odbijają się moje obawy w tych snach i nic złego nie będzie.
Sąsiadka mi powiedziała że mój syn powiedział jej synowi że będzie miał brata! he he już sobie wybrał że chce brata. Pytałam się syna czy mówił kolegom, powiedział że mówił i że koledzy się strasznie śmiali i powiedzieli że będzie miał przerąbane , hehe przygotowali go.
Co do snów to już dwa razy mi się śniło że mam krwawienia ale mam nadzieję że to tylko odbijają się moje obawy w tych snach i nic złego nie będzie.
Sąsiadka mi powiedziała że mój syn powiedział jej synowi że będzie miał brata! he he już sobie wybrał że chce brata. Pytałam się syna czy mówił kolegom, powiedział że mówił i że koledzy się strasznie śmiali i powiedzieli że będzie miał przerąbane , hehe przygotowali go.
gdynianka1
Mama Michałka i Majeczki
Oj dziewczyny coś się dzieje z moim żołądkiem. Najpierw dostałam silnego bólu, tak jakby skręcały mi się jelita, wyszły na mnie poty, dostałam temperatury 37,8, w toalecie masakra, najpierw jakbym miała urodzić wielki głaz, a potem przez godzinę nie mogłam zejść z kibelka, sama woda... Przepraszam za nieapetyczne szczegóły, ale przestraszyłam się. Teraz leżę pod kocem i mam drgawki, a jelita nadal bolą...
BunnyCukino
hej dziewczyny nie bylo mnie przez tydzien bo byl maz myslalam ze bdde miec wiecej czasu dla siebie a tu guzik pomimo ze zajmowal sie dzieckiem to ciagle czyms bylam zajeta wiec lepiej sobie radze dy go nie ma, mam schemat dnia i na wszystko czas a tak jakos go brakuje ale ze dzisiaj malzonek sie zabral i pojechal do niemiec wiec moge do was wrocic i nadrobic zaleglosci w lekturze.
hej kochane , u mnie dziś bardzo męczocy dzien,z rana pojechalismy na zakupy do M1,musiałam młodszemu synkowi troszke ubran kupic bo wyrósł przez zime, i chemia, spozywka,dla siebie chciałam cos kupic, ale szczerze nie mialam natchnienia, jakos ostanio kiepsko sie czuje, i kupiłam tylko zwykle czarne legginsy,uwazam , ze rewelka są,smigam w nich ciągle a na ciąze tym bardziej sie przydadza.Ja moze snów jakis nie mam związanych z ciązą, ale ciagle mam wrazenie, ze nic tam w brzuchu nie mam, ze fasolce sie cos stało...i sie nie rozwija nie wiem, jak Wy macie z macica, jest juz u Was widocznie powiększona, bop u mnie jakas taka bez zmian, a juz powinna byc ciut powiekszona...tak mi sie wydaje.Ja to w ogole ze skrajnosci w skrajnosc, najpier strach jak poradze sobie z 3 dzieckiem, a za chwile strach, ze moglo sie fasolce cos stac...niech juz ten stan minie i brzuszek zacznie rosnąc.Wizyte mam 18 kwietnie z wynikami badan, ciekawa jestem czy gin zrobi usg to bedzie 9 tydzien.Pozdrawiam Was kochane, zdrowka duzo i energii, ja do pracki jutro, 5:30 trzeba wstac, takze odezwe sie jutro po południu.
DoMisia1985
Nie było mnie dwa dni, a tu tyle zaległości w czytaniu :-) Ja jestem jak zwykle bardzo senna... Pomimo, że dziś taka piękna pogoda, to ja i tak padłam w ciągu dnia. Miejmy nadzieję, że to słoneczko częściej będzie nam już towarzyszyć. Zbliżamy się do końca I trymestru i mam nadzieję, że wszystkie dolegliwości trochę nam przejdą...:-)
reklama
gdynianka1 idz lepiej jutro do lekarza, to nie jest na pewno normalne i lepiej dmucha na zimne. Ja przynajmniej bym poszla na pewno.
Ja dzis niestety w pracy nuda starszna, w ogole nie mam checi i zapaly, zeby sie czyms zajac. Byle do konca.
no i tak jak niektore z Was najchetniej spedzilabym caly dzien w lozku. naprawde nie mam sily. Wiem, ze musze sie rozruszac, ale poprostu siedze i ziewam caly czas.
Normalnie niestety jestem redbulloholikiem-wiem jakie to bardzo niezdrowe-poprostu juz chyba bylam uzalezniona. I chyba odstawienie redbulla i jeszcze ciaza wbily mnie razem gleboko w ziemie.
Nawet pogoda mnie nie potrafii przestroic.
Podobno byle do konca I trymestru i wszystko ma sie poprawic :-) Szkoda mi tylko mojego S. biedny musi mnie tolerowac-jak ja nie lubie byc taka marudna Juz nie bede !:-)
Czy ktoras dziewczyn mieszkajaca w UK moglaby mi powiedziec jak tu jest z badaniami prenatalnymi? Czy sa obowiazkowe czy trzeba o nie prosic specjalnie? kiedy? i gdzie? Z gory dzieki za odpowiedz :-)
Ja dzis niestety w pracy nuda starszna, w ogole nie mam checi i zapaly, zeby sie czyms zajac. Byle do konca.
no i tak jak niektore z Was najchetniej spedzilabym caly dzien w lozku. naprawde nie mam sily. Wiem, ze musze sie rozruszac, ale poprostu siedze i ziewam caly czas.
Normalnie niestety jestem redbulloholikiem-wiem jakie to bardzo niezdrowe-poprostu juz chyba bylam uzalezniona. I chyba odstawienie redbulla i jeszcze ciaza wbily mnie razem gleboko w ziemie.
Nawet pogoda mnie nie potrafii przestroic.
Podobno byle do konca I trymestru i wszystko ma sie poprawic :-) Szkoda mi tylko mojego S. biedny musi mnie tolerowac-jak ja nie lubie byc taka marudna Juz nie bede !:-)
Czy ktoras dziewczyn mieszkajaca w UK moglaby mi powiedziec jak tu jest z badaniami prenatalnymi? Czy sa obowiazkowe czy trzeba o nie prosic specjalnie? kiedy? i gdzie? Z gory dzieki za odpowiedz :-)