reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
meago, annie. super są te wasze bety, ja nie robiłam i raczej robić nie będę
Ja senna też jestem koło 21 i jak usypiam synka to najczęściej ja pierwsza zapadam w sen, a później jak się obudzę to jakoś mam dużo siły i mogę siedzieć do 1szej w nocy:-)

Meago dlaczego za wczesnie? Moja kuzynka miala nudnosci i wymioty od 4 tc do 20 tc jadla tylko winogrona praktycznie bo tylko po nich czula sie w miare ok.... :) pomimajac fakt ze ciaze wykryto u niej w 15 tc bo normalnie co miesiac krwawila a ze miewa problemy trawienne nie zwala tego na potencjalna ciaze dopki jej nie wykryla na rutynowm badaniu u gina :) ile ludzi tyle historii ;)

A bralas pod uwage ze moze to mozg Ci tak podpowiada ze skoro jestes w ciazy to beda mdlosci?ja tak mialam np z guzem w piersi. Jak go sobie wymacalam zaczelam sobie wkrecac najgorsze to nie moglam reki podniesc tak mnie bolala piers ze az mi d nadgarstka promieniowal bol przez cala reke... Ale jak sie okazalo ze to tylko gruczolakowlokniak to jak za pstryknieciem palcow wszystko sie rozeszlo hehe

Ja w pierwszej ciazy od samego poczatku jeszcze dzien przed testem mialam parcie na pomidory do tego stopnia ze do samego konca czyli prawie 25 tc pomidorowa goscila w moim menu 4 razy w tygodniu i wszyscy mi mowili na poczatku ze to za wczesnie na zachcianki a ja jak widzialam pomidory to az sie cala trzeslam taka mialam na nie ochote. W tej ciazy mam taka ochote na ogorki hehe i nie wiem czy sobie wkrecam czy nie ale tak za mna chodza wszelkiego rodzaju ogorasy ze szok :) mdlosci nie mialam ani w pierwszej ciazy ani teraz narazie tez na szczescie ich nie mam... Mam za to wzmozony ol podbrzusza a zwlaszcza boli mnie ten jajnik co mam go policystycznego.... On to az mi promieniuje na plecy i na posladek . Wiem ze to jajnik bo tak samo mnie bolal w czasie owulacji... Tak mocno bolal swego czasu ze az musialam na ostry dyzur jechac bo juz nie wiedzialam czy to jajnik czy wyrostek. :-D

reklama
Do góry