reklama
meago, annie. super są te wasze bety, ja nie robiłam i raczej robić nie będę
Ja senna też jestem koło 21 i jak usypiam synka to najczęściej ja pierwsza zapadam w sen, a później jak się obudzę to jakoś mam dużo siły i mogę siedzieć do 1szej w nocy:-)
Ja senna też jestem koło 21 i jak usypiam synka to najczęściej ja pierwsza zapadam w sen, a później jak się obudzę to jakoś mam dużo siły i mogę siedzieć do 1szej w nocy:-)
remember.me
Fanka BB :)
Meago dlaczego za wczesnie? Moja kuzynka miala nudnosci i wymioty od 4 tc do 20 tc jadla tylko winogrona praktycznie bo tylko po nich czula sie w miare ok.... pomimajac fakt ze ciaze wykryto u niej w 15 tc bo normalnie co miesiac krwawila a ze miewa problemy trawienne nie zwala tego na potencjalna ciaze dopki jej nie wykryla na rutynowm badaniu u gina ile ludzi tyle historii
remember.me
A bralas pod uwage ze moze to mozg Ci tak podpowiada ze skoro jestes w ciazy to beda mdlosci?ja tak mialam np z guzem w piersi. Jak go sobie wymacalam zaczelam sobie wkrecac najgorsze to nie moglam reki podniesc tak mnie bolala piers ze az mi d nadgarstka promieniowal bol przez cala reke... Ale jak sie okazalo ze to tylko gruczolakowlokniak to jak za pstryknieciem palcow wszystko sie rozeszlo hehe
remember.me
Ja w pierwszej ciazy od samego poczatku jeszcze dzien przed testem mialam parcie na pomidory do tego stopnia ze do samego konca czyli prawie 25 tc pomidorowa goscila w moim menu 4 razy w tygodniu i wszyscy mi mowili na poczatku ze to za wczesnie na zachcianki a ja jak widzialam pomidory to az sie cala trzeslam taka mialam na nie ochote. W tej ciazy mam taka ochote na ogorki hehe i nie wiem czy sobie wkrecam czy nie ale tak za mna chodza wszelkiego rodzaju ogorasy ze szok mdlosci nie mialam ani w pierwszej ciazy ani teraz narazie tez na szczescie ich nie mam... Mam za to wzmozony ol podbrzusza a zwlaszcza boli mnie ten jajnik co mam go policystycznego.... On to az mi promieniuje na plecy i na posladek . Wiem ze to jajnik bo tak samo mnie bolal w czasie owulacji... Tak mocno bolal swego czasu ze az musialam na ostry dyzur jechac bo juz nie wiedzialam czy to jajnik czy wyrostek.
reklama