reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Meago ja to bym chyba zwariowala gdyby mi kazano w domu siedziec a juz o lezeniu w lozku nie wspomne. Wiadomo ze jak trzeba to trzeba no czego sie nie robi dla tego maluszka no ale tak zeby isc po zwolnienie bo ma sie takie widzimisie troche nie w moim stylu.

Pytanie za 100 punktow :) czy to normalne ze mi sie juz lekko brzuch zarysowal. Odnosze wrazenie ze taki mialam w poprzedniej ciazy w okolicach 3 miesiaca... Hmm.... Moze dlatego ze zawsze mialam raczej plaski brzuch dlatego mi sie to tak w oczy rzuca..... Nie wiem :)

reklama
Mozliwe ze progesteron raczej ze nie macica bo to za wczesnie . Ale smiesznie to wyglada. Napuchlam napuchlam :) jakos bardziej ta ciaze odczuwam. I mdli mnie i boli podbrzusze. O nospie czytalam ze lepiej nie brac ale lekarz mi mowi ze moge zazyc jak boli . A gdzies czytalam ze ma wplyw na napiecie miesni u dziecka pozniej. No i badz tu czlowieku madry. Jak bedzie bardzo doskwierac zazyje ale gdyby faktycznie niosla ze soba powiklania to lekarz chyba by mi jej nie zalecal nie?

Kamilka to całkiem jak moja :)

Jak ostatnio byliśmy z teściową w Ikei to Łukasz do niej zagadał: "mamo możliwe że na swój imieninowy prezent będziesz musiała zaczekać 9 miesięcy"
odpowiedź teściówy: "eeee ja chcę dostać pojemnik na mydło i kubek na szczoteczki do łazienki bo już teraz mi się przydadzą..."
kupię jej ale wcześniej tam chyba na*ram :D:D:D

Cześć dziewczyny
Ja ostatnio w ogóle nie mam czasu, jakaś taka zalatana jestem i mam mnóstwo energii normalnie nie mogę usiedzieć na miejscu:-). Ostatnio pisałam Wam, że nie mam apetytu, no to się z tego wycofuję, normalnie dzisiaj pożeram wszystko jak leci:-D. Muszę się hamować bo w pierwszej ciąży przytyłam 23 kg.
Magenta witaj:-)
Kochana doskonale Cię rozumiem że jesteś w szoku, u nas też była wpadka i przez pierwsze dni byłam w wielkim szoku i przerażeniu, ale teraz bardzo się cieszę. Mam już synka i myślałam, że drugie dziecko też będzie zaplanowane, a tu los zdecydował za nas. Teraz jestem mu wdzięczna:-)

Annie. - haha ja w tym temacie to bym encyklopedie perypeti z tesciowa napisala:D centralnie jak z kawalow;)

Burza ty poczekaj az dziecko urodzisz;) bedziesz zasypywana lawina dobrych rad:D

Ostatnio moja siostra sie zareczyla i mi mowi ze beda mieszkac na gorze ale w domku z tesciowa, ja jej na to: " no to pomodle sie za Ciebie" haha...

Ja juz leze dzis polazilismy troche mlodemu musielismy znow boczne kolka doczepic bo bylo ryku jak nie wiem... W dodatku jakis pier.dzielony wirus sie przypaletal kaszle 3 dzien !! I w dzien nie tylko przez noc:/ osluchowo czysty- podobno! W pon chyba zaliczymy wizytke znow:/

reklama
Kamilka87 jak urodziłam Janka to nie było nadmiaru dobrych rad i mam nadzieję ze i tym razem tak będzie:-)
Może mam szczęście i trafiłam na dobry model:-D

Do góry