reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

sama miałam problemy ze swoją kadrową, papiery o ubezpieczenie dostarczyłam około 20 listopada, po akcji w przychodni powiedziała mi, że papiery wysłała na początku grudnia, a pani w zusie mi powiedziała, że został zgłoszony ostatniego grudnia. a to co zrobiła Twoja kadrowa, to jest czyste chamstwo. A jeśli nie miałabyś za co się utrzymać i np. sama wychowywała dziecko? to za co miałabyś je utrzymać?

reklama
Ale co zrobić. Pozostaje czekać.
Co do szczepionki ja tez zdecydowałam się na 5w 1 ale cały czas nie wiem czy dobrze zrobiłam. Pierwszą zniosła bardzo fajnie ale w internecie jest tyle sprzecznych opinii, że normalnie strach się bać.

moja kruszynka :)
DSCF8160.jpg

Załączniki

• DSCF8160.jpg
    DSCF8160.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 55
nietypowy.nick ja też mam obawy przed szczepieniami, zdecydowałam na 5w1, ale sama nie wiem czy dobrze. Na pocieszenie, o każdej ze szczepionek czytałam dużo zlych opinii - i o tych na nfz i o tych 6w1. A decyzję podjąć trzeba... Na pocieszenie wysyłam CI link, mi pomógł się trochę uspokoić.
Szczepionki nierefundowane - kwestia ilości wkłuć? - artykuły - opinie, zdjęcia, testy, informacje o produktach, rozdania - bangla.pl
Ale nie chcę siać paniki u nikogo, ani wywoływać dyskusji o zasadności i słuszności szczepionek. Po prostu wysyłam to, co do mnie przemówiło. A jak moje dziecię zareaguję, zobaczymy.

reklama
Dziś wybieram się na szczepienie mam stres przypuszczam, że będzie się działoi i tak mój Oliwier jest niegrzeczny, kapryśny to strach się bać co będzie po szczepieniu. Poza tym dziś intensywny dzień bioderka, chirurg dziecięcy potem pediatra:) ech dam radę

Do góry