reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Dziewczyny u nas coraz ciezej z bolami, juz niemoge na spokojnie w lozku wylezec tak boli...mam nadzieje ze juz niedlugo bedzie po wszystkim...Smialam sie dzis do Tesciowej na skypie ze jutro pogadamy albo pojutrze bo moge dzis na porodowke pojechac czyzbym wykrakala???

reklama
Mnie dzisiaj obudzil skurcz, caly dzien boli mnie kregoslup, a teraz znow bol sie nasila. jutro wizyta, ktg i ustalenie terminu wywolania...

juz niedlugo bedziesz miala Malenstwo ptzy sobie:) ja dzis sie wyklocalam i z MAma moja i z Moim P zobaczycie ze przenosze i sie zdziwicie,ale chyba jednak nie... brzuszek coraz nizej mam, bole coraz silniejsze, takze mmowie ze niewiem czy do poniedzialu do wizyty sie dokulam..

wazne zeby byl ten 38 tydzien. no juz dzisiaj lezalam i dotarlo do mnie (dopiero) ze to juz kwestia paru dni i bede miala mojego synka przy sobie.

moj P ostatnio wlasnie tak tez lezelismy i mowi Kochanie a ja to jeszcze nie wierze ze Maly bedzie juz zaraz z nami... codziennie jest pytanie ciekawe jakMaly bedzie wygladal, ze sobie narazie nie wyobrazamy.. Tak to juz tylko chwilka i jak prawie caly rok zlecial szybko..

A no.
my tez czesto jak lezymy to sie zastanawiamy jak bedzie wygladal, ale najwazniejsze zeby byl zdrowy.
zastanawia mnie jak ja jutro wyleze 40min na ktg na tym niewygodnym lozku. grrr.

no ja mialam juz w 27 tyg pierwsze ktg robione ale tutaj lozka sa bardzo wygodne choc juz mialam gdzies z 10 ktg robionych(przez nasze problemy) to zawsze wygodnie, tak pewnie ze najwazniejsze zeby Synusie zdrowi sie urodzili i tak napewno bedzie..

reklama
Do góry