reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
a do tego jeszcze slucham muzyki to juz calkowicie :) mam dziwne wrazenie jakby chwytaly mnie delikatne skurcze... moze tylko mi sie wydaje.

i to jeszcze jak fajnie pisala nam ze wody sie sacza a tu pach chwilka i Maluszek jst. tez bym tak chciala, ja w poniedzialek mam wizyte u poloznej i bedziemy plan porodu ukladac zapewne wiec musze jej powiedziec ze zdecydowalam sie na porod w wodzie..

Tylko czesto przy tym tancu trafia w moj pecherz ;-) Troche tez ja mu spokoju nie daje bo jestem przeziebiona i jak kicham to brzuch mi podskakuje. Lekarz cos mi zapisal oby pomoglo. Mam nadzieje ze wy dziewczyny jakos bronicie sie przed przeziebieniem

reklama
ja tez w poniedzialek wizyta i znow ktg. :) porodu w wodzie zazdroszcze bo z tego co kiedys opowiadala klientka to bardzo lagodzi bol :)

evelin-no ja na szczescie nie zlapalam zadnego chorobska w ciazy, nawet przeziebienia :) moze dlatego ze zawsze musi u mnie byc ciepla herbatka, czasem syrop z cebuli :)

Do góry