reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Witam!
Coś tu cicho ,spokojnie. Widze , że już nie za wiele nas zostało do rozpakowania się.

U mnie pogoda paskudna , nawet na dwór wyjść nie można ble! Najlepiej tylko pod kocyk wskoczyć i pospać!

ci-66441.png

reklama
moze jak tak boli to warto by zadzwonic do poloznej i zapytac o mozliwa przyczyne.

maluszek sie uspokoil a ja wypatruje jakichkolwiek oznak rozpoczynajacego sie porodu :)

ale cisza cos ostatnio u nas na tym forum...
My jemy zupke i wlasnie wybieram dresik fajny na necie. Maly uspokoil sie, bole mniejsze.. ale rozmawiajac z rodzinka P na skypie doszli do wniosku ze to juz niedlugo bedzie... no i 24 maja musimy byc w Polsce zaproszeni na Komunie jestesmy i wtedy bedziemy chrzcili Malucha ;)

reklama
Dziewczynki jakto w takie dni to zalatana jestem. Jeszcze dziś wylądowaliśmy z Anielą i lekarza, bo biedak się rozchorował. I jak do tej pory chciałam rodzić już, to teraz nic tylko ściskam nogi, żeby mi jedno wyzdrowiało zanim drugie się pojawi. Nie wiem, czy zaglądałyście, ale dopisywałam ostatnio nowe listopadowe dzieci. Teraz rodzi Ursula, więc niedługo kolejne wiadomości.

Justyn.ka ogromne gratulacje!!!! Z tego piszesz, to poród ciężki, więc szacun! I zadowolona jesteś z opieki w Żeromskim? Zamierzam też tam uderzać :)

Do góry