reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Dehaira jeśli byłaś na piętrze to mogłyśmy się widzieć nawet bo ja generalnie truptałam korytarzem w te i w tamte z poporodowych na noworodki prawie naokrągło co 3 h.
Rojku powiem tak, byłam ogromnie zadowolona z opieki na porodówce i poporodowym, panie pomocne, miło zaskoczyło mnie nawet kilka chodzacych w nocy doglądajacych maluchy, nawet zmieniające pieluszki żeby mamy mogły odpocząć, ale to wyjątki. Na położną do porodu tez trafiłam świetną, przytulała mnie, pomagała jak mogła. Lekarze stanowczy i rzeczowi, dzięki temu w sumie uniknęłam cesarki, personel rewelacyjny, szczególnie nocna zmiana, atmosfera super, ale nie ma sal przedporodowych i początkowe fazy przechodzi się na patologii gdzie już nie jest tak fajnie, leży się w salach rodem z prl z dziewczynami często na początku ciąży troszę je strasząc ;) ale sumując gdyby nie to że troche przeszkadza brak możliwości odpoczecia po porodzie bo jeśli wszystko ok z maluszkami idą z mamami na salę po porodzie od razu, mój ponad dobę leżał w cieplarce ale i tak byłam ogromnie wymęczona i zestresowana, terror laktacyjny w moim przypadku tez nie pomógł, ale i tak poleciłabym ten szpital każdemu, właśnie ze względu na kompetencje lekarzy i położnych, jesli cos nie tak z dzieckiem można na prawde być spokojnym że jest pod dobra opieką.

Dehaira powaznie?? ekspresowo, GRATULUJE !!!

Ostatnia edycja:
Dehaira - gratulacje. Znowu mi łezka pociekła - ach te hormony - mam tak przy każdym nowym dzieciaczku :)
Rojku - super lista wyklutych maluszków. Dużo z nas jest już po :)
Ostatnio pisałyście o pomidorowej, to moja ulubiona zupa. Od tego czasu tak mi po głowie chodziła, ze dzisiaj zrobiłam :) Jami :)

reklama
Do góry