reklama
Dehaira jeśli byłaś na piętrze to mogłyśmy się widzieć nawet bo ja generalnie truptałam korytarzem w te i w tamte z poporodowych na noworodki prawie naokrągło co 3 h.
Rojku powiem tak, byłam ogromnie zadowolona z opieki na porodówce i poporodowym, panie pomocne, miło zaskoczyło mnie nawet kilka chodzacych w nocy doglądajacych maluchy, nawet zmieniające pieluszki żeby mamy mogły odpocząć, ale to wyjątki. Na położną do porodu tez trafiłam świetną, przytulała mnie, pomagała jak mogła. Lekarze stanowczy i rzeczowi, dzięki temu w sumie uniknęłam cesarki, personel rewelacyjny, szczególnie nocna zmiana, atmosfera super, ale nie ma sal przedporodowych i początkowe fazy przechodzi się na patologii gdzie już nie jest tak fajnie, leży się w salach rodem z prl z dziewczynami często na początku ciąży troszę je strasząc ale sumując gdyby nie to że troche przeszkadza brak możliwości odpoczecia po porodzie bo jeśli wszystko ok z maluszkami idą z mamami na salę po porodzie od razu, mój ponad dobę leżał w cieplarce ale i tak byłam ogromnie wymęczona i zestresowana, terror laktacyjny w moim przypadku tez nie pomógł, ale i tak poleciłabym ten szpital każdemu, właśnie ze względu na kompetencje lekarzy i położnych, jesli cos nie tak z dzieckiem można na prawde być spokojnym że jest pod dobra opieką.
Dehaira powaznie?? ekspresowo, GRATULUJE !!!
Rojku powiem tak, byłam ogromnie zadowolona z opieki na porodówce i poporodowym, panie pomocne, miło zaskoczyło mnie nawet kilka chodzacych w nocy doglądajacych maluchy, nawet zmieniające pieluszki żeby mamy mogły odpocząć, ale to wyjątki. Na położną do porodu tez trafiłam świetną, przytulała mnie, pomagała jak mogła. Lekarze stanowczy i rzeczowi, dzięki temu w sumie uniknęłam cesarki, personel rewelacyjny, szczególnie nocna zmiana, atmosfera super, ale nie ma sal przedporodowych i początkowe fazy przechodzi się na patologii gdzie już nie jest tak fajnie, leży się w salach rodem z prl z dziewczynami często na początku ciąży troszę je strasząc ale sumując gdyby nie to że troche przeszkadza brak możliwości odpoczecia po porodzie bo jeśli wszystko ok z maluszkami idą z mamami na salę po porodzie od razu, mój ponad dobę leżał w cieplarce ale i tak byłam ogromnie wymęczona i zestresowana, terror laktacyjny w moim przypadku tez nie pomógł, ale i tak poleciłabym ten szpital każdemu, właśnie ze względu na kompetencje lekarzy i położnych, jesli cos nie tak z dzieckiem można na prawde być spokojnym że jest pod dobra opieką.
Dehaira powaznie?? ekspresowo, GRATULUJE !!!
Ostatnia edycja:
R
rojku
Gość
Godzinę temu przyszedł na świat mały cud ma 52 cm i 3290
Ale ekspres! Gratulacje!!
nietypowy.nick
Zaangażowana w BB
dehaira super ale powiem ci, że chyba rekord czasowy tu pobiłaś:-). Gratulacje. Ja tez tak szybko chcę:-)
natalia2291
Fanka BB :)
dehaira gratuluje no powiem Ci ze tempo rewelacyjne..nie ukrywam ze tez bym tak chciala pewnie kazda z nas by chciala...
na kogo teraz czas?? kaaroo nie odzywa sie dosc dlugo wiec moze rodzi??? hmm
na kogo teraz czas?? kaaroo nie odzywa sie dosc dlugo wiec moze rodzi??? hmm
Nati_80
Dehaira - gratulacje. Znowu mi łezka pociekła - ach te hormony - mam tak przy każdym nowym dzieciaczku
Rojku - super lista wyklutych maluszków. Dużo z nas jest już po
Ostatnio pisałyście o pomidorowej, to moja ulubiona zupa. Od tego czasu tak mi po głowie chodziła, ze dzisiaj zrobiłam Jami
Rojku - super lista wyklutych maluszków. Dużo z nas jest już po
Ostatnio pisałyście o pomidorowej, to moja ulubiona zupa. Od tego czasu tak mi po głowie chodziła, ze dzisiaj zrobiłam Jami
reklama
natalia2291
evelin witamy na forum no do terminu jeszcze troszke ale jak widac nie ma co sie tym sugerowac bo dziewczyny rodza niektore sporo szybciej Coz za lokator u Ciebie w brzuszku?? Corcia czy Synus?