reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

mnie ostatnio bole na miescie zlapaly i musialam az stanac i sie P trzymac to babka juz tel wyciagala i na pogotowie chciala dzwonic , myslala ze rodze pewnie.. Nasz Maly wiercipietka musi pokazac ile ma sily bo przeciez oszalalby w brzusiu jakby nie wariowal.

reklama
Cześć dziewczyny!!

My już w domku, może piszę w nieodpowiednim wątku, nie wiem, ale chciałam Wam strasznie Wszystkim podziękować za gratulacje!!!:) No i pogratulować wszystkim również rozpakowanym.

Trafiliśmy do szpitala w sobotę o 11.00 z rozwarciem 2,5cm, przeczekaliśmy na patologii do 19.00 i zaczął się komediodramat ;) Ale to nie ważne,
Malutki ur. w 37tc 2560/48 i co prawda z cechami wcześniaczka ale już czuje sie dobrze, na początku mieliśmy problem z stabilnością oddechową, dość kiepską morfologią, żółtaczką, brakiem apetytu, pokarmu i moją deprechą, na szczęscie z tego wszystkiego została nam tylko żółtaczka, a gdyby któraś miała problem z pokarmem moge obdarować ;))
Sam poród był.. eghm:baffled: nie będe Wam pisać szczegółów póki wszystkie sie nie rozpakują ;-)
Zdaniem położnej drugi taki w jej karierze :szok:

A teraz poznajcie Mikołaja forumowe ciotki :)

IMG_20131029_113113.jpgIMG_20131030_085903.jpg

Załączniki

• IMG_20131029_113113.jpg
    IMG_20131029_113113.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_20131030_085903.jpg
    IMG_20131030_085903.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 64
justynka- gratuluje slicznego bobaska :) jak juz sie kazda rozpakuje to napewno utworzy sie watek z opowiesciami z porodu. duzo, duzo zdrowka dla ciebie i maluszka :)

A u nas pogoda dobijajaca,pada, wieje...
weszlismy do hipermarketu to ludzie sie pchaja i kupuja tyle wszystkiego jakby koniec swiata sie zblizal, makabra jakas. teraz chipsujemy i ogladamy filmy a maluszek tanczy az brzuch boli. milego dzionka ;)

reklama
Do góry