reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

no nieciekawie wyglada kromka z pasztetem :) ale wszedzie sa jakies roznice... Choc ja wole wracac jakos do Polski tak za 4 lata moze..
Tutaj np nie to co w Pl ludzie do autobusu pchaja sie ze by sie podeptali, babcie z kosciola wracaja i w autobus pchaja sie ojj, tutaj obowiazuje kolejka, tak jak sie przyszlo na przystanek tak sie wsiada. np ja przyszlam 1sza wiec ja wsiadam 1sza i niema ze sie ktos wepchnie. bilety tak samo kupujesz u kierowcy i bez zadnej doplaty czy on nie powie ale niemam bo to nie petla czy cos tak jak w pl

reklama
Kochane dziś o 9.35 zostałam mama Ignasia. Waga 3800 ,10 w Apgar...jest pięknym blond mężczyzną. :)
Cc bez komplikacji, wszystko ok tylko teraz baardzo boli, za godzinę mnie pionizuja. Mleko jest, maluch ssie bez problemów
Jestem tak zakochana ze nawet ten ból mi już nie straszny Napisze więcej co i jak jutro bo ledwo stukam w klawiaturę. Sciskam

hej mamusie ja po wizycie;-( nic szczególnego się nie dowiedziałam, postępu który by mnie zbliżał do porodu nie ma żadnego wiem że to jest jeszcze troszkę czasu ale myślałam że coś mój gin chociaż napomknie. Mała sporo przybrała co trzy tygodnie tak średnio 0,5 kg dochodziło a teraz 0.8 kg (teraz waży 3100) Poza tym nic ciekawego nie wiem i czekamy nadal kolejna wizyta za 2 tygodnie
anula wielkie gratulacje:-)

no i u nas obiadek juz sie robi, P wrocil z pracy i zmienia zamek w drzwiach, jeszcze poleci po zakupy, powiesil firanki do konca. ja musze uprasowac Malego firanke zeby ladniusia byla.

Dziewczyny czy ktoras orientuje sie moze czy mozna w ciazy sporo galaretek jesc??? bo mnie ostatnio tak naszlo ze po 3 takie male zjem

Anoula kochana! NAwet nie wiesz jak się ucieszyłam! Tak bardzo Ci gratuluję <3

Ja chcę już Młodego w łóżeczku. Mam tak dość,że nie jestem w stanie zrozumieć samej siebie. Chodzenie to udręka, lędźwie bolą jakby kto mnie łamał. MAły nisko-siku co 5 minut. Brzuch mi się napina, boli niemiłosiernie mnie już wszystko.
Oczy podkrążone, opuchnięte-wyglądam jakbym nie spała z miesiąc, co ponadto ma miejsce.

Wyskakuj Mały stworze!

reklama
Do góry