reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
maagsiaa nie wiesz jak sie ciesze razem z Toba ojej jak czytalam wczesniej post to prawie lezki poszly ale sie powstrzymalam jakos:)
wiem ze bardzo chcialas juz Malutka miec i widzisz i juz jest z Toba i pewnie slodko teraz sobie spi.

No Dziewczyny ktora nastepna???

heyy laseczki no ja dzisiaj po porannym USG wszystko oki potem wieczorem na KTG + badanie rozwarcie na jeden palec troszke sie szyjka skróciła ale nie za wiele także dużo spacerów i jutro powtórka a teraz szokk :szok: brązowy sluz na wkładce czyżby to juz sie zaczeło??? bo z tego co mówił to mały w kanał jeszcze nie wszedł no zobaczymy po nocce

GRATULACJEEEEEE kolejnymmm mamusią dużo zdrówka i mlekaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rzekaaaaa :D:D:-D:-D

maagsiaa! gratulacje:) no nareszcie, a nam kobietom w ciąży mówią odpoczywajcie bo potem nici z tego a ja proszę bardzo 4:30 i spac nie mogę taki głód mnie obudził, że musiałam wstać i pilnie coś zjeść, myslalam ze mnie z bólu skręci....ech weź i śpij jak nie dam rady to coś boli, to coś skrzypi :)

reklama
Dziekujemy! :-*
Wlasnie leze z Milenka przy piersi i az lezka sie zakrecila czytajac Wasze gratki :-) :-* noc super, przed chwila sie wykapalam i czekamy na obchod :-)

Ciekawe kiedy pojdziemy do domku, ja ciagle latam, polozne sie smieja, ze nie widac, ze wgl rodzilam hehe

Czekamy na nastepna Mamusie! Ciekawe ktora to bedzie :-)

Do góry