reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

Hej dziewczyny! Czytam Was od jakiegos czasu ;) Termin mam na 6 listopada chcialabym miec to juz za soba z drugiej strony to moj drugi poród i wiem co mnie czeka. Wczoraj wizyta u lekarza i zadnych objawów co do porodu lekarz chcial sie umówić na wywołanie ale poczekam az szyjka się sama przygotuje

reklama
ahh tam ja przed ciaza wazylam ledwie 53 kg co i tak przytylam bo norma to bylo 50 i teraz mam 71 i co ? i mam te kg juz w nosie bo wiem ze zgubie i mysle teraz o Maluszku, a byly takie okresy w ciazy ze w nocy mialam napady glodu, szlam do kuchni i siadalam na ziemi i jadlam wszystko prawie co bylo w domu.. moj P sie budzil i nie wierzyl co ja robie. na poczatku ciazy nic nie jadlam prawie bo mialam wstret do jedzenia to pozniej musialam odbic sobie, teraz jem normalnie nie opycham sie bo az mnie brzuch nieraz bolal z obzarstwa... ale nie powiem czesto big mac jest. jakos nie idzie nie zjesc... u mnie tez duzo zrobilo to ze rzucilam papierosy po paru latach palenia i takie napady glodu byly..

Szybko zlecialo te 9 miesiecy . Ja na szczęście tylko 8kg na + ale i tak czuje sie jak slonica :D już niedługo zgubimy brzuchy to bedzie nam o wiele lżej ;) najbardziej mi dokucza dretwienie rąk szczególnie w nocy az nadgarstki bolą

no mnie dretwienia rak ominely, nieraz sie zdarzy ale to raz na dlugi czas... co do szybkosci lecenia to tak strasznie zlecialo, pamietamy pewnie wszystkie jak test byl siusiany a teraz juz kilka Maluszkow na swiecie,

zielonakredka​ Corcia czy Synus w brzuszku siedzi??

Druga córka nam się urodzi. Maz mówi ze jak my trzy będziemy mialy na raz te swoje dni to on z nami zwariuje :-D do trzech razy sztuka moze za kilka lat urodzi się syn . U nas w rodzinie rodzą sie same dziewczynki

reklama
no to nie powiem Maz bedzie mial z Wami ciekawie, ale moze uda sie chlopiec nastepym razem..

Dziewczyny przespie sie bo Maly daje czadu i brzucholek boli. Niedlugo P wroci z pracy zrobi obiadek i bedziemy odpoczywac przed jutrzejsza wyprawa( robienia Naszej furki) musze sie zdrzemnac to przestane myslec o jutrzejszej wizycie bo mam coraz wiekszego nerwa.

Takze do pozniej Mamusie :)
Kaarooo ​nie jedz juz frytek heh :)

Do góry