reklama
nik_i
Entuzjast(k)a
Ale powiedzcie co w tym jest... ja przez całą ciąże nie miałam napadów głodu ale ostatnie tygodnie to po prostu szok jem i jem jak nigdy niby waga spoko nie przytyłam dużo ale sama w szoku jestem że tyle zjeść potrafię liczę tylko że mi przejdzie oby...
Ciekawe jak dziewczyny Anoula Klasaneczka magnosia trzymajcie się
Domisia jak idzie karmienie??? ruszyło??
Ciekawe jak dziewczyny Anoula Klasaneczka magnosia trzymajcie się
Domisia jak idzie karmienie??? ruszyło??
natalia2291
Fanka BB :)
ahh tam nie usne chyba z nerwow, wzielam prysznic troszke lepiej, zahaczylam kuchnie:-) i znow lozeczko..
kaaroo ciekawe czy Mala bedzie fryty lubiala...
kaaroo ciekawe czy Mala bedzie fryty lubiala...
natalia2291
ja to jem takie obiady jak moj P, zadko sie zdarza zebym miala na talerzu mniej chyba ze sie o to wykloce, jak lezalam w szpitalu to pamietam tyle mi wszystkiego przynosil ze niemialam miejscu na dosc pokaznym stoliku, a w Anglii menu jedzenia szpitalnego wyglada duzo inaczej niz w Polsce wiec mialam jedzenia od groma i wszystko pochlanialam.. a teraz unormowalo sie przy koncowce.
natalia2291
kaaroo moja Mama bedac w ciazy jadla masee sledzi i ja na sledzie patrzyc nie moge.. Ja jem bardzo duzo bananow i moze Maly tez nie bedzie lubial.. Teraz ma czkawke, i sie smieje z niego tak mu sie czka, Kochany moj
natalia2291
no wiem w Polsce to menu kleik. tutaj przychodza do Ciebie z lista i mowia co jest do wyboru np rano tosty,sok pomaranczowy, kanapki, platki rozne rodzaje, obiad to pamietam takie ziemniaki duze i w srodku fasolka z miesem, czy grzybki, strogonow , kolacja tez soczek, lody, galaretki kanapki
czyli co chcesz to zjesz bynajmniej na tych oddzialach gdzie ja bylam. Dla kobiety ktora urodzi to juz wogole jest kurczaczek warzywka na parze tak jak w domu
czyli co chcesz to zjesz bynajmniej na tych oddzialach gdzie ja bylam. Dla kobiety ktora urodzi to juz wogole jest kurczaczek warzywka na parze tak jak w domu
reklama
wow :O
jak ja byłam tydz to codziennie na sniadanie jedna kromka chleba i raz dzem, raz pasztet, a innym razem 2 plasterki pomidora, obiady t ryz albo kasza bez miesa tylko z samym sosem a na kolacje to co na sniadanie, fuuu
jak ja byłam tydz to codziennie na sniadanie jedna kromka chleba i raz dzem, raz pasztet, a innym razem 2 plasterki pomidora, obiady t ryz albo kasza bez miesa tylko z samym sosem a na kolacje to co na sniadanie, fuuu