reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Hej, ja zalamana. O 5 pielegniarka wziela mnie na KTG, ruch tylko 1, o 6 przyszla znow powtorzyc KTG, bo lekarzowi sie nie podobalo, poszla mu zaniesc zapis i wrocila za 2min mowiac, ze szybko mam sie spakowac i na porodowke (po rzeczy wroca pozniej lub maz zaniesie na polozniczy). Na porodowce nastepne KTG od 6.30 do 8, b.malo ruchow, wiec gdy o 8 byl obchod to zadecydowali, ze mam miec oksy. Po podlaczeniu od razu bole i skurcze, jaka ja bylam szczesliwa! Pozniej po chodzeniu i skakaniu na pilce dostalam b.silnych skurczy, az mialam drgawki i zimne poty! Kroplowka zeszla, skurcze co 1.5 min i trwaly 45 sek jak w zegareczku! Podlaczyla mi KTG a tam ani jednego zapisu skurczu, a ja sie zwijalam z bolu! Czy to jest wgl mozliwe?!
Rozwarcie na 'ponad 3 palce'! Gin chcial mi przebic pecherz plodowy, a polozna mu zabronila, no masakra jakas! Jakby mi przebil,to mialabym juz Milenke obok siebie a tak jestem znow na patologii i nie wiem co mam robic, skurcze pojedyncze, bezbolesne z ogromnymi odstepami czasu ;((((
Bedac w lazience odkrylam, ze krwawie lekko i odeszlo mi b.duzo sluzu z krwia (czop mi juz odszedl najprawdopodobniej tydz temu). Ale po badaniu i rozciaganiu ponoc tak sie zdarza. Obchod sie spoznia, jak bede cos wiedziala,to dam znac.
Jestem zalamana ;(((((

reklama
Do góry