reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

tez przed porodem musze zrobic porzadek z wlosami, wyregulowac brwi, zeby jakos wygladac..
Nas w czwartek czeka 2godzinna wyprawa samochodem i bedziemy czesci wymieniac, moj P spotka sie przy okazji z kumplem, tylko nie wiem czy ja to wszystko wytrzymam... bo ostatnimi czasy jak wsiadalam tylko do auta to Maly odrazu wariowal jak szalony... teraz tez rowne boksy pod zebra dostaje i wogole Synus nic sie nie lituje nademna...

reklama
Dziewczyny nie przesadzajcie :) Parę rzeczy przeczytałam już przed tamtym porodem, ale i tak się potem okazało, że w praktyce jestem zielona :p

Jak tylko komuś pomogę, to super :)

na wiosne bedziemy jak nowki napewno.. nie ma innej opcji..

lece sie zdrzemnac bo w nocy niewiem ile spalam i mialam straszny sen wogole: bylam w ciazy tak jak teraz i z jakas dziewczyna i jej dzieckiem po szpitalu uciekalysmy przed kims i schowalysmy sie w jednej sali, ale znalazl nas facet z kijem bejsbolowym i podszedl do nas i w tym momencie sie obudzilam cala mokra i przerazona..
niewiem co ja mam w tej glowie.

reklama
Aaga podziwiam-ja bym chyba u fryzjera nie wysiedziala.:-) mam wlosy do polowy plecow , siostra chce mnie ogarnac ale czekam na dobry dzien w ktorym bede sie czula na silach zeby usiedziec:-D mam nadzieje ze przed porodem to nastapi

Dzisiaj bylam na spotkaniu z polozna szpitala w ktorym chce rodzic fajna babka. Mam nadzieje ze mi sie trafi albo ona ktos podobny:-) powiedziala ze niby wszystkie polozne sa tam takie fajne. . To wyjdzie w praniu.;-)

I jak lecialam na to spotkanie zle stanelam i chyba kostke skrecilam. Mam nadzieje ze nie odnowila mi sie kontuzja z czasow uprawiania koszykowki. ..
Ladnie by to wygladalo orka ze skrecona kostka.. ciekawe jak ja w sobote wleze na samolot u ginka:cool:

Do góry