reklama
Baśka_28
Fanka BB :)
Witam dziewczyny.Ja też testowałam dwa razy i byłam już też u gina jednak nie określił mi terminu jeszcze a nst wizytę mam mieć 9 kwietnia mi wychodzi 5 tydz a gin określił 3-4 tak więc muszę czekać na nst wizytę tymczasem mi wychodzi na 30 listopada lub 1 grudnia.
Witajcie! Rzadko piszę gdyż siedzę przy komputerze cały dzień w pracy i potem w domu nawet nie włączam bo mam dość. U mnie na razie zero objawów, myślałam że przez obfite święta może coś się dziać ale nic, zwykłe przejedzenie ehh :/// Mam wizytę w ten czwartek, już nie mogę się doczekać czy wszystko jest w porządku i o ile urosła fasola Moja siostra już mi robi wyprawkę - zwariowała... Brat o niczym nie wie bo mieszka w Anglii ale we czwartek ma urodziny to dostanie smsa od siostry Pozdrawiam was.
Oby wiosna w końcu przyszła...
Oby wiosna w końcu przyszła...
DoMisia1985
Ja też mam już dosyć tej okropnej zimy. Nawet nie mogę wyjść z Basią na spacer, bo śniegu masa, a nie będę pchała wózka po śniegu. Mam nadzieję, że po tych dwóch tygodniach naprawdę zrobi się cieplej, bo ja już nie wierzę tym prognozom pogody. U mnie dalszy ciąg ząbkowania Basi, przebija się czwarty trzonowiec, już mam dosyć tych zębów
Wiem, że rozkurczowo działa Aspargin, mój gin mi przepisał i jest to lek bez recepty. Biorę 3 razy dziennie.
Wiem, że rozkurczowo działa Aspargin, mój gin mi przepisał i jest to lek bez recepty. Biorę 3 razy dziennie.
Nati_80
Witajcie, jestem tu nowa. Odważyłam się zapisać do Was. Jestem na początku 6 tygodnia. Termin wyliczony na internecie 26 listopad. Narazie do ciąży podchodzę z dużym starchem, gdyż pierwszą poroniłam 8 miesiecy temu. Ale jak czytam wasze wpisy to jakoś tak ciepło na sercu mi sie robi i zaczynam wierzyc, ze będzie ok. Większość z Was ma już dzieci i z chęcią pozyskam nową wiedzę dotyczącą ciąży W następnych wpisac postaram się coś o sobie więcej napisać, a narazie walczę z wklejeniem suwaczka
natalunia1987
Aktywna w BB
melonowa89
witam dziewczyny jestem nowa na tym portalu i z góry przepraszam za jakies bledy tez wychodzi mi termin na listopada wg. moich obliczeń 23.11 lekarz potwierdził ciąże teraz czekam na wyniki badań Gratuluje wszystkim przyszłym mamą
maddlena
Zazdroszczę tego słońca. U nas szaro, buro i śnieg.
Domagamy się już lepszej pogody!!!
Ja mam wizytę DOPIERO w poniedziałek, już nie mogę się doczekać. TRzy tyg temu miałam te brązowe plamienia, cały czas biorę DUPHASTON, no i się ciąglę martwię, czy z moją kruszyną wszystko w porządku. niech ten tydzień szybko zleci....;-)
reklama
R
rojku
Gość
Agusimama super wyraźne te Twoje krechy
Dziękuję dziewczynki za świąteczne życzenia Mnie nie było tu przez święta, ale nadrobiłam i wiem co u Was. Chyba Wam nie pisałam, że termin mi się przesunął wg USG, ale karty ciąży nie mam założonej, więc nie wiem, czy wpisze taką jak na USG, czy jednak troszkę inaczej. W każdym razie tp mam bliżej połowy listopada.
Pytał mnie o L4 i mimo, że zanim zaszłam w ciążę, to planowałam, że pójdę na L4, to teraz jakoś tak mi trochę głupio znikać od razu.
Dziękuję dziewczynki za świąteczne życzenia Mnie nie było tu przez święta, ale nadrobiłam i wiem co u Was. Chyba Wam nie pisałam, że termin mi się przesunął wg USG, ale karty ciąży nie mam założonej, więc nie wiem, czy wpisze taką jak na USG, czy jednak troszkę inaczej. W każdym razie tp mam bliżej połowy listopada.
Pytał mnie o L4 i mimo, że zanim zaszłam w ciążę, to planowałam, że pójdę na L4, to teraz jakoś tak mi trochę głupio znikać od razu.