reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Witam dziewczyny.Ja też testowałam dwa razy i byłam już też u gina jednak nie określił mi terminu jeszcze a nst wizytę mam mieć 9 kwietnia mi wychodzi 5 tydz a gin określił 3-4 tak więc muszę czekać na nst wizytę tymczasem mi wychodzi na 30 listopada lub 1 grudnia.

Witajcie! Rzadko piszę gdyż siedzę przy komputerze cały dzień w pracy i potem w domu nawet nie włączam bo mam dość. U mnie na razie zero objawów, myślałam że przez obfite święta może coś się dziać ale nic, zwykłe przejedzenie ehh :/// Mam wizytę w ten czwartek, już nie mogę się doczekać czy wszystko jest w porządku i o ile urosła fasola :) Moja siostra już mi robi wyprawkę - zwariowała... Brat o niczym nie wie bo mieszka w Anglii ale we czwartek ma urodziny to dostanie smsa od siostry :p Pozdrawiam was.
Oby wiosna w końcu przyszła...:szok:

Ja też mam już dosyć tej okropnej zimy. Nawet nie mogę wyjść z Basią na spacer, bo śniegu masa, a nie będę pchała wózka po śniegu. Mam nadzieję, że po tych dwóch tygodniach naprawdę zrobi się cieplej, bo ja już nie wierzę tym prognozom pogody. U mnie dalszy ciąg ząbkowania Basi, przebija się czwarty trzonowiec, już mam dosyć tych zębów :no:
Wiem, że rozkurczowo działa Aspargin, mój gin mi przepisał i jest to lek bez recepty. Biorę 3 razy dziennie.

Witajcie, jestem tu nowa. Odważyłam się zapisać do Was. Jestem na początku 6 tygodnia. Termin wyliczony na internecie 26 listopad. Narazie do ciąży podchodzę z dużym starchem, gdyż pierwszą poroniłam 8 miesiecy temu. Ale jak czytam wasze wpisy to jakoś tak ciepło na sercu mi sie robi i zaczynam wierzyc, ze będzie ok. Większość z Was ma już dzieci i z chęcią pozyskam nową wiedzę dotyczącą ciąży :) W następnych wpisac postaram się coś o sobie więcej napisać, a narazie walczę z wklejeniem suwaczka :)

witam dziewczyny jestem nowa na tym portalu i z góry przepraszam za jakies bledy ;) tez wychodzi mi termin na listopada wg. moich obliczeń 23.11 :) lekarz potwierdził ciąże teraz czekam na wyniki badań :) Gratuluje wszystkim przyszłym mamą :)

W Bieszczadach piękne słoneczko... :)

Zazdroszczę tego słońca. U nas szaro, buro i śnieg:angry:.
Domagamy się już lepszej pogody!!!

Ja mam wizytę DOPIERO w poniedziałek, już nie mogę się doczekać. TRzy tyg temu miałam te brązowe plamienia, cały czas biorę DUPHASTON, no i się ciąglę martwię, czy z moją kruszyną wszystko w porządku. niech ten tydzień szybko zleci....:tak:;-)

reklama
Agusimama super wyraźne te Twoje krechy :)

Dziękuję dziewczynki za świąteczne życzenia :) Mnie nie było tu przez święta, ale nadrobiłam i wiem co u Was. Chyba Wam nie pisałam, że termin mi się przesunął wg USG, ale karty ciąży nie mam założonej, więc nie wiem, czy wpisze taką jak na USG, czy jednak troszkę inaczej. W każdym razie tp mam bliżej połowy listopada.
Pytał mnie o L4 i mimo, że zanim zaszłam w ciążę, to planowałam, że pójdę na L4, to teraz jakoś tak mi trochę głupio znikać od razu.

Do góry