reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

hej :) objadłam się strasznie :( ale muszę się pochwalić bo wczoraj wlazłam na rower i cały serial pedałowałam :) dużo spokojniej niż zwykle ale boję się tak pedałować na maksa, muszę się zmusić do regularnego pedałowania, no i mam płytę shape mama muszę zobaczyć co tam jest.
U nas nie pada i nawet w dzień ładnie było :)

reklama
U nas wczoraj była apokalipsa. Śniegu ze 30 cm i do tego wyłączyli światło o 21 i do północy nie było. Na szczęście nasza Basia poszła wczoraj grzecznie spać i spała aż do 9 !!! Luksus :-) Dziś kolejny dzień obżarstwa, apetyt średni,, mdłości sporadyczne.
Witam przyszłą mamusię bliźniaków, gratuluję !!!:-)
Moja druga wizyta już w czwartek, już nie długo :-) nie mogę się doczekać.

akaiah może poczekaj troszkę na rozmowę z mamą... nic na siłę i nic wbrew sobie... przemyśl na spokojnie i powiesz jak będziesz gotowa...
Współczuję mdłości, choć sama mam problemy z żołądkiem i dokucza mi okropnie nie jem za wiele a czuję się stale przejedzona, i taki dyskomfort już od kilku dni a niestety żadnych leków które brałam do tej pory nie mogę zażywać:-( i tak boli 24h/7...

marys25 ja czekam na wiosnę i jak tylko lekarz przyzwoli to wsiadam na rower i będę tak "spacerowo" jeździła po lesie:blink:

u nas również śnieg śnieg śnieg!!!! już mam dość żądam wiosny!!!

a z ciekawostek mój psiak poczuł się gorszy i zjadł opakowanie luteiny które spadło z szafki:baffled:

ale jestem najedzona... mój brzuszek wieczorem wygląda jakbym była w 7 miesiącu ciązy... dobrze że rano znika rano znika heehehh :) bo narzie nie zamierzamy nikogo inf o ciąży :)
od jutra wsiadam na rowerek stacjonarny :)

Witajcie po świętach!
Ja też jestem obżarta do granic:-p ale teraz już będę się kontrolować. Właśnie jem sobie owsiankę z bananem na śniadanko:-) mam lekkie mdłości, ale do wytrzymania. Już odliczam dni do końca I trymestru, wtedy na pewno mdłości pójdą w zapomnienie.

Mam serdecznie dość zimy, mam wrażenie, że już nigdy nie będzie ciepło:baffled:

A propos zimy. Właśnie oglądałam pogodę i mówili, że przez najbliższe dwa tygodnie żadnych zmian nie będzie. MASAKRA!!!
Chcemy słońca. Kurcze, mamy zarezerwowany weekend majowy nad morzem. Mam nadzieję, że nie będziemy musieli brać kurtek i czapek...:szok: No i żeby nie padał deszcz.:-(

Hej dziewczyny

Juz sie zbieram i zbieram i wkoncu napisze.

Wczoraj juz wrocilismy do domu do niemiec .. narazie nas rozpakowuje i sprzatam piore i gotuje:-)
Adas zdrowy a ja coraz bardzioej nie moge dopiac sie w spodniach chyba juz pojda w odstawke:blink:

Przywiozlam sobie ciuszki z Polski wiec musze namoczyc niektore juz uprac i posegreguje przed porodem bedzie po0prawka:-D

nik Gratuluje blizniakow:tak: ja strasznie chcialam ale sie nie udalo:dry:

Ja nadal mam tak ze poki nie zjem czuje sie kiepsko a teraz jak sie rozruszalam to schodzi ze mnie po ostatnim obzarstwie:tak:

reklama
Weź. No-spę z tego co wiem można, ona nie szkodzi a działa rozkurczowo, sama czasem biorę, ale spróbuj położyć się i odpocząć, to też skutkuje na taki ból @.
Moim zdaniem takie bóle nie są groźne, rozciąga się macica, ważne żeby nie były to wyczuwalne skurcze lub mocny ból połączony z bólem pleców.
W każdym razie poleż, odpocznij :tak:

Do góry