reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Do dziewczyn z mdłościami ! ja wiem że każda z nas jest inna ale wiem że ja całą ciąże z Marcinem miałam nie kończące się mdlości , i dopiero po jakimś czasie doszłam do tego czemu, a to dlatego że nie toleruję zelaza w żadnym składzie , same też nie . Teraz w przypadku niedoboru biorę je na noc .Może choć jedna z was ma tak jak ja .

reklama
Witam serdecznie...
Jestem mamą czteroletniego Bartusia i teraz oczekujemy kolejnych bąbelków- tym razem trafiły się nam bliźnięta ;)
Maluszki mają 10 mm każde i już małe pulsujące serduszka :-D
termin mamy na 19 listopada ale pewnie się pośpieszą ;-)

Dziewczyny, kiedy zaczęły Wam sie te mdłości? Bo ja nie mam w ogóle i trochę się stresuje, absurd może ale chciałabym już zaznac tych ciazowych przyjemnośći w pełni, podobno mdłości oznaczają silną ciążę i ogólnie to dobry objaw.

nik_i gratulacje:) ja szczerze mowiac balam sie zawsze miec blizniaki, ale po USG na ktorym lekarz powiedzial ze ciaza jest pojedyncza mialisy rozmowe z moim Facetem i doszlismy do wnioskow, ze super by bylo:) i w ogole by nas to nie przerazilo-pierwszy raz w zyciu tak pomyslalam. Takze szczerze gratuluje.
Ja dzis dalej walcze z przeziebieniem i w ogole mi sie nie polepsza, a do tego musze zaraz isc do pracy:( ale mi sie nie chce:-(

Witam Was...:) Marudziłam, ze nie mam mdlosci to teraz mam za swoje, od kawy odrzuciło z dnia na dzien,w sklepie mało nie pusciłam pawia, potrawy ze stołu swątecznego jem, ale smak jakby styropianu wsio, i zaraz po tym mdłosci..wymiotów brak,ale wszystko tak obojętnie smakuje.Co do wagi to tez waze 62 kg,a wazyłam jakis czas temu 57..wiec troszke mi sie przytyło,dlatego musze sie w ciązy pilnowac, bo apetyt pewnie zaraz wroci...a mi łatwo jest przytyc, po 3 ciązy nie bedzie mi na penwo lekko zrzucić, a ja sie strasznie źle czuje ze zbędnymi kil.Chciałam isc na spacerek, bo chce sie duzo ruszac.ale jak tu wyjsc, jak sypie jak diabli :(

Witam dziewczyny. Ale tu cicho dzisiaj! Ale to dobrze, bo to oznacza, że spędzacie czas w rodzinnym gronie i nie macie czasu na pisanie;-).

My nie dawno wróciliśmy od teściów, mały miał problemy z zaśnięciem, chyba za dużo wrażeń. A jestem taka objedzona, że chyba pęknę. A moja teściowa jest z tych co: "no a zjedz coś jeszcze, no zjedz jeszcze troszkę, .... a tego jeszcze nie jadłaś..." Więc jestem tak obżarta, że szok. A jutro powtórka u moich rodziców. Jak tak dalej pójdzie, to faktycznie przytyję 50 kg;-):-D.

reklama
witajcie :) ja też objedzona na maksa :) poweidzieliśmy mojej teściowej o dzidziusiu w świeta, rozbeczałą sie jak bóbr :) za to moim rodzicom jest mi cieżko, nie wiem czemu mam takie odczucie jakby moja matka na to nie zasługiwała,nie zaslugiwałą wiedzieć, jestem okropna..ale włąsnie tak czuje.

eh. a co do świątecznego obżarstwa to mam tak ogromny brzuch ze aż sie boje stanąć na wagę, czas kobietki chyba zacząć chodzić na basenik a jak zrobi się ciepło to na jakieś dluzsze spacerki.

pozdrawiam Was ciepluko w te okropnie mroźne dni

Do góry