reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Witam Was mamusie te stare i nowe:-) po bardzo długiej nieobecności! Jakoś tak weny nie miałam do pisania ale czytałam Was prawie na bieżąco! Mam nadzieję ze teraz juz bedę bardziej aktywna ( synek w przedszkolu wiec czasu od razu więcej) i włącze się we wspólne rozmowy, w każdym bądz razie postaram się!

860i3e5ez8vmq73d.png

7u229n73xrci349t.png

Ostatnia edycja:
Ojej, a co tu tak cicho?:-D

Rozmawiałam z koleżanką n.t. produktów ciążowych w ross, tylko jej wczoraj w pracy nie było i nic nie wie:-( ale ja chyba dziś zaglądnę, to sie dowiem już na bank:tak:
Ja już po drugim śniadaniu. Obleciałam z moim R na jarmark, miałam kupić tylko kapcie do szpitala, ale oczywiście musiałam se dokupic jeszcze coś po drodze. Padło na leginsy, takie cieplejsze i fajne. Tylko nie wiem ile kosztują, bo wzięłam je od mojego sąsiada na przymiarkę i mam zapłacić po południu:cool2: to nic, że nie mam pieniędzy, przecież jestem kobietą, więc muszę coś kupić jak mam okazję:-D

Co do produktów w ross:
Wiecie co, to jest tak, ze czasem do sklepu przychodzi pismo zaraz z rana i trzeba w trybie pilnym coś zdjąć z półek. I obowiązuje to wszystkie sklepy. Czasem jest to spowodowane tym, że np. w jakimś produkcie w Niemczech było cos nie halo i dla bezpieczeństwa wycofują dany produkt w PL. Ale za niedługo, jak się okazuje, że jest ok, to dany towar wraca do sklepów do sprzedaży. Czasem coś zwyczajnie zmienia szatę graficzną i też tego nie ma jakiś czas, a potem się pojawia z powrotem. Myślę, że nie ma co panikować, zapytam koleżankę, czy wytłumaczyli w piśmie o co kaman i jak się tylko coś dowiem, to dam znać.

kaskaleczna niestety to nie mój kociak :( mój wyglądał tak
1111.jpgmałe zw.jpg
ale niestety nie mieszka już z nami, mam tylko tego bydlaka brązowego ;)

Załączniki

• 1111.jpg
    1111.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 28
  • małe zw.jpg
    małe zw.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 30
reklama
kaskaleczna - No na pewno odpoczne! a o tych dodatkowych zajęciach nic nie słyszałam! mój synek jest w takiej nowej unijnej grupie i pakiet 6 dodatkowych zajęc przez 1 rok mamy darmowy wiec moze nas to nie dotyczy zobaczymy , bo te zajecia dopiero od 1 pażdziernika u nas sie zaczynają

860i3e5ez8vmq73d.png

7u229n73xrci349t.png

Do góry