reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Ja już nie śpię od 6. Tak zgłodniałam, ze musiałam wstać. Zrobiłam se właśnie słabą kawkę i przeglądam wiadomości:-) Miłego dnia;-)
Kaskaleczna- to piwko to prawdziwa rewelka jak dla mnie:cool2:

Witam Was kobietki z rana. ja sobie śniadanko jem. synio w przedszkolu, mąż w pracy . Coś tu cicho ostatnimi dniami, żadna z Was chyba nie ma juz nastroju :). Ja jestem tak dziwnie spokojna. Może to cisza przed burzą:-D

860i3e5ez8vmq73d.png

7u229n73xrci349t.png

Hej, hej! Witam zza ekranu laptopa i z gorącym kakao! Ta promocja jest w gazetce z Biedronki, ja skorzystałam ostatnim razem, jakieś 2 miesiące temu chyba :p
Może dziś kupię 3, zobaczymy :p Wczoraj kupiłam kosmetyki dla Małej i byłam tak szczęśliwa, że mąż nie miał chyba serca spytać ile wydałam xD Dziś jedziemy jeszcze do Ross, bo Sudocrem duży jest na promocji a poza tym chcę kupić tam kilka duperelstw :tak: No i oczywiście musimy zdjęcia zrobić (mąż do dowodu a ja do dyplomu) bo najwyższy czas zmienić adres w dokumentach :szok: Nie chcę później biegać po urodzeniu Milenki i zmieniać wszystkiego, dobrze, że Dawid ma motywację do załatwiania wszystkich spraw :-)
A, wczoraj trafiłam w naszej Biedronce na kremik na każdą pogodę z Nivea za 7,99, gdzie widziałam w innym sklepie za 13,99 :D

Widzę, że cały czas uzupełniacie zakupy dla dzidzi. Ja już chyba wszystko mam, tylko jeszcze muszę ogarnąć kosmetyki do szpitala dla siebie noi jeszcze z jedno pranie.
Okropna dziś pogoda, robię gołąbki, bo jakoś nie mam na nic innego weny.
Moje dolegliwości z hemoroidami już lepiej, pomogła ta maść i czopki co kupiłam. Jakoś mam lenia dzisiaj, może przez pogodę,,,

Fajna promocja z tymi pieluchami! a powiedzcie jakie one są jakościowo? Ja nigdy nie miałam okazji używać bo na początku dla syna kupowałam pieluszki pampers a od 4 przerzuciłam sie na babydream z rossmana. Co do sudocremu to widze ze są podzielone zdania, u nas w szpitalu tez stosują tylko ten krem jednak mój synio sie tak poodparzał po nim ze zmieniłam sama jeszcze w szpitalu na bepanthen i do dnia dzisiejszego smaruje i nie ma zadnego problemu. teraz oczywiście rzadziej bo juz nie nosi pieluch ale czasem zdarzy sie jakies niewielkie odparzenie. No a na krem Nivea niestety miał uczulenie - kupiłam cały komplet kosmetyków i musiałam wyrzucić, i najlepszy okazał sie najzwyklejszy bambino , no ale każde dziecko jest inne. :tak:
maagsiaa - niezła promocja z tym kremikiem połowe taniej praktycznie.

860i3e5ez8vmq73d.png

7u229n73xrci349t.png

Gnosia ja też mam uczulenie na nivea, ale mam nadzieję, że Milenka nie będzie miała, bo w sumie zauważyłam, że w ciąży mi ono jakby zniknęło, już normalnie mogę się smarować kremem nivea i nie mam wysypki. Ale też kupiłam produkty z bambino :) A co do sudocremu to też słyszałam, że dużej liczbie dzieciaczków odparza pupcię, dlatego w szpitalu u Nas nie pozwalają stosować sudo, tylko najzwyklejszą wazelinę i taką też kupiłam, a jak sudo Milence nie podpasuje, to ja będę stosować, bo jest świetny na odparzenia na nogach w upalne dni xDD

reklama
Do góry