reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy listopad 2013

Dziewczyny za kilka dni ruszam z manufakturingiem :p A mianowicie szyję kocyki z ocieplaczem 75x100. Z jednej strony kolorowa bawełna, z drugiej gruby polarek i w środku ocieplacz.
Coś w ten deseń:

kocyk.jpg

Na razie szyję z tkaniny takiej:

stworki.jpg

a po drugiej stronie polarek zależnie od upodobań - turkusowy, limonkowy, malinowy albo czerwony. Jeżeli któraś z was byłaby zainteresowana to pierwsze sztuki będą gotowe gdzieś około za tydzień :)

W Paterusku taki kocyk kosztuje 120 złotych, ja będę sprzedawać po 70 zł.

Załączniki

• kocyk.jpg
    kocyk.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 38
  • stworki.jpg
    stworki.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Te osobny wątek dot papierologii to dobra myśl....bo ja nawet nie wiem co mam załatwił. Wiem tylko że podanie o ten roczny będę musiała złożyć tylko nie wiem kiedy:/ no i potem M.do urzędu musi iść....coś jeszcze? Na becikowe mam o 20 zł za duży dochód... :/ jeszcze siostra ma mi to sprawdzic.

Mama kangura. Tak, tak:) szkoda tylko żwe brutto i bez kredytów;)) Muszę jeszcze do tego przysiąść bo podobno te ln dochód ma być za 2011 r...ale czy to prawda:/

Annie, zerknelam w papiery...nie robi mi nic różnicy. Szkoda że to nie dochód netto, szkoda że mi nie odliczaja czynszu który płace gminie w wysokości 700 zł. Zgodnie z definicją szanownego pana premiera jestem zamożna...szkoda że jakoś tego nie widzę bo mnie nie stać na buty na zimę, kurtkę dla męża a w oczach banku jestem biedna i nie chcą nam dać kredytu. :/

reklama
Najlepiej jest u nas. Pani ksiegowa z pracy męża, powiedziała mu żeby przyszedł we wrzesniu i bedzie oplacać dodatkowe ubezpieczenie żeby dostać pieniądze za urodzenie dziecka. Co się okazało że się pomyliła bo za późno przyszedł a sama tak kazała. I teraz nie wiadomo, kazała czekac do pazdziernika. A tak dostalibyśmy 1000 zł :) I nie wiem co teraz bedzie;/

Do góry