reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy lipiec 2013

Julcia nie, ale koleżanki dzieci tak.
Wysypka "na twarzy, tułowiu oraz niekiedy na udach i pośladkach pojawia się rumieniowata lub plamista wysypka, która utrzymuje się około 2 dni".
A sprawdzali Zu mocz?

reklama
Małgosia Gabryś też miał gorączkę od wtorku do wczoraj bez żadnych innych objawów ale u nas to chyba na zęby bo wyszła 2 dolna.
Prija zdrówka życzę
Ja też nie mam czasu na nic mały jest bardzo marudny i nie opuszcza mnie choćby na krok.

Hej:-)
Prija jak zdrówko? i jak wakacje?
Małgosiu jam mała Zu?
Ewelina, Wiśnia i Viv co u Was?
U nas ok. Mały troszkę marudzi jak go oddajemy do żłobka. Ja wracam od wtorku do pracy, ogólnie jakaś rozbita jestem, czuję jakbym popełniała jakiś błąd. Ehh w nosie. Będzie dobrze - musi być. Z tym że przez to że mały chodzi d żłobka ja czuję niedosyt bo mało czasu dla nas zostaje. i jak tu nie zwariować:errr::confused:

Hejka.

Tuśka: Na razie słabo,chora jestem masakrycznie.Od kaszlu bolą mnie płuca,mam nadzieję że Julcia się nie rozchoruje. Dobrze zniosła podróż :)

Prija szybkiego powrotu do zdrowia
Tuśka będzie dobrze zobaczysz, Małemu wyjdzie na dobre to że chodzi do żłobka. Ja też chciałabym dać Gabrysia choć na 2-3 godziny dziennie ale u mnie w mieście nie ma złobka.
Małgosia jak wyszły wyniki Małej Zu

A ja dziś mam lenia nic mi się nie chce a roboty mam. Jeszcze te zakończenie roku szkolnego trzeba kwiaty kupić i tak dalej. Wkurwiła mnie dziś córka myślałam ze ją zabije rano przed szkoła. Kupiłam jej do 1 klasy plecak dałam za niego ponad stówke i mówię do niej w sobotę ze będzie go nosić do drugiej klasy a wiecie co ona zrobiła obcięła bok plecaka i rozwaliła zamek. Zauważyłam to dopiero dzisiaj z szyłam lekka żeby chociaż do końca tygodnia z nim pochodziła.
Na dodatek jestem do tego zła na znajomą. Umówiliśmy się ze znajomą i jej dwiema córkami ze pojedziemy razem an wczasy, ana domek nad jeziorko. Ja domek załatwiłam termin też a ona teraz ze nie wie czy pojedzie że termin jej nie odpowiada choć wspólnie go ustaliśmy. Cholera mnie bierze na takich ludzi wyjazd za 2 tygodnie a ona sie wykręca.
Sorry dziewczyny ze się wam wyżalam ale po prostu nie mam z kim pogadać.

pierwszy_rok.jpg

W dniu Twoich pierwszych urodzinek życzę Ci Mikołaju
aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały.
By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny,
co rozwiewa wszystkie smutki!
Niech na ten roczek zniesie Ci kilka sroczek moc prezentów,
dużo zdrowia, no i serca Twoich bliskich
Mnóstwo wielkich buziaczków przesyłamy Ci z Gabrysiem.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny.

Taka zła jestem. Ja już odrobinę lepiej, za to Julka dostała kataru :baffled: Tak się starałam, uważałam a jednak się zaraziła. Znów walka, eh. Tylko 1,5tyg przerwy między katarami. W nocy w ogóle daje nam popalić.

Pogodę mamy fajną, choć mogłoby być cieplej. Wkleję kilka zdjęć :-D

Do góry