reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy lipiec 2013

reklama
Viv wspolczuje nieprzespanej nocy. Moja noc tez nie przespana bo maly znowu ma katar ktorym zarazil sie od starszego i budzil sie co godzine bo nie umial oddychac.

Poddaje sie z karmieniem butla, cyce bola i czekam na laktator bo recznie to jednak za dlugo trwa, jeszcze raz odciagne i wyleje i wracamy do cyca bo jeszcze przy tym katarze z butelki nie chce pic. Nastepna proba w weekend.

Tuska napisz co lekarz powiedzial na wyniki.

vivienne3 oj ciężką noc miałaś, współczuję.

Tuśka88 super, że wyniki ok:-)

moonaza też podjęłam próbę odstawienia i od wczoraj nie cycamy i nie zauważyłam, żeby małej cycusia brakowało. Ale ja taka też bojaźliwa jestem.

My dzisiaj już po szczepieniu i spacerku. Laura waży 9800:szok:, przez ostatni miesiąc przybrała pół kilo.
Miłego dzionka.

Tuśka super ze wyniki dobre
Moonaza jak ja bym chciała jeszcze karmić Gabrysia ale bobek sam zrezygnował. Na początku było naprawdę trudno bo nie chciał pić z butelki, przez pierwsze 2 tyg wypijał po 60-90 ml.
Ewelina o to z malutkiej spora kobietka , mój ważył we wtorek 8 kg ale dziewczyny na fb pisały dziś ile ważą ich dzieciaczki to wporównaniu do nie których to mój mały dużo waży.

Witam się poniedziałkowo:)
Tuśka - gratuluję wyników!
Viv - współczuję nocki, znam, wiem jak to jest na drugi dzień:) dasz radę, bo kto jak nie my:)
Ewelina - a na co szczepiłaś jak mogę zapytać?
Moonaza - rany współczuję kataru, biedne dzieciątko nie może oddychać i wszystko jest wtedy nie takie jak powinno <tulam>

a ja po koszmarnym weekendzie zaczęłam nowy tydzień. Tydzień MEGA zmian. Moja Zu chodzi do żłobka już na 8 godzin, rany, stres nie do opisania... rano musiałam ją obudzić i zapakować do samochodu, oczywiście nie obyło się bez płaczu, bo bidula chciała pospać, ale nie miałam wyjścia, bo przecież im wcześniej ją zawiozę, tym wcześniej ją odbiorę. Mimo wielkiego zaufania do tej placówki, cały czas myślę o moim Brzdącu... to jest przeżycie... no ale nie mam innego wyjścia. trudno-życie...

Dzięki dziewczyny :-)

Ja się boję powrotu do pracy :-( mam moje maleństwo zostawić:-(
my już po spacerku.
Ewelina w którym szpitalu rodziłaś?

vivienne3 no właśnie widziałam na fb ile te maluszki ważą:szok:, a tu moja taki klopsik, po mamusi hehe.

malgosiaaaa dzisiaj szczepienie przeciwko żółtaczce miała, (wybraliśmy 5 w 1 i pneumokoki). Nie zazdraszczam powrotu do pracy, domyślam się, że Ci bardzo ciężko ją zostawiać.

moonaza zdrówka dla Olafa.

Tuśka88 ja rodziłam w 2 na Szpitalnej i jestem zadowolona, bo całą ciążę chciałam w Bizielu, a w ostatniej chwili zmieniłam zdanie.

reklama
Do góry