reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy lipiec 2013

Hej ho wtorkowo:)

Ewelina
nie zazdroszczę pneumokoków, moja bardzo źle je przyjęła... gorączka i przelewanie się przez ręce. Mało brakowało, a skończyłbyśmy na IP. Mam nadzieję, że u Was dużo dużo lepiej?!

A poza tym to jakaś tu straszna cisza:( a ja myślałam, że nie będę mogła nadrobić, bo wróciłam do pracy, bo czasu tyle co na lekarstwo, a tym czasem jest zupełnie odwrotnie. Sama nie wiem czy to tak pasuje pisać.

No nic, miłego dnia Dziewczyny!!

reklama
hej :-) moj mały terrorysta wstał dzis o 6 i stwierdził że chce się bawić :-D
Piękna pogoda za oknem , pomidorowa wstawiona, małemu wrzucę rybkę do zupki i makaron i obiad gotowy:cool2:

Czas zrobić sobie kawkę.

małgosiaaaa mi też się wydaje ze jakaś cisza tu panuje, dziewczyny pisać pisać pisać :tak::-)

Hej, my na nogach od 7 i już w odwiedzinach u babci.
Tuśka ja też się zdecyduję na drugi poród w 2, rodziłam u Bielińskiego.

Małgosia, Laura "odpukać" dobrze znosi szczepionki, nigdy nie gorączkowała i nie miała żadnych innych objawów.

No fakt cichutko tu u nas, ale tylko my "nowe" jesteśmy i pewnie dlatego.

Tuśka - ile w Tobie optymizmu! Godne podziwu:) trzymaj tak dalej!!
Ewelina - u nasz też było dobrze do czasu zetknięcia się z pneumo... już się boję kolejnej dawki:(

No jakoś tak smutno na forum jak jest 5-6 osób. żeby nie było tak, że umrze naturalnie...

Ewelinka ja u Marcinkowskiego:-)
co do szczepionek odpukać my też nie mieliśmy problemów a czasem mieliśmy 6 szczepień na raz tzn 5 i rotawirus:-)
trzeba znaleźć jakieś lipcowe mamy i będzie więcej hehe, one gdzieś są tylko się schowały:-D
mąż dzis sobie zrobił wolne a ja mam wywrócony dzień do góry nogami no ale źle nie jest.
My już po spacerze, zazwyczaj jesteśmy 2-3 h no ale dziś mi było zimno a mały przez te zęby jakiś marudny i byliśmy godzinę a teraz napycham sobie tyłek czekoladą , czuję że jestem uzależniona od słodyczy:-p

Hmm ja też kocham słodycze oj bardzo bardzo. No ale lato się zbliża i muszę się ograniczać.

U nas kolejne szczepienie dopiero po skończonym 12 miesiącu.

reklama
Witam dziewczyny. Mnie rowniez zlapalo przeziebienie wiec lipa troche bo nic mi sie nie chce, a tu sie jeszcze dziecmi trzeba zajac. Olaf zaczal kaszlec wiec poszlam do lekarza i znowu inhalacje i bactrim i pol apteki wykupione. Dodatkowo lekarka zauwazyla ze wychodza mu 4 zeby na raz( jedynki i dwojki)

Ja szczepilam dzieci 6w1 i pneumokoki i za rok na meningo. Na szczescie moj maly dobrze zniosl szczepienia, jedynie mial opuchniete miejsce wklucia.

Ja to chetnie poszlabym do pracy, ale jeszcze nawet nie zaczelam szukac.

Do góry