reklama
Cat Ballou
Fanka BB :)
Hej! Oj ja tez dawno nie zaglądałam.. Moja Mania to żywe srebro, pochwalę się że już stoi i próbuje się przemieszczać Dla mnie to szok! Na czwrakach zapyla jak mały motorek i wszędzie wlezie..
Pozdrawiam wszystkie nowe i stare lipcóweczki :*
Pozdrawiam wszystkie nowe i stare lipcóweczki :*
edytakornel
Cat i Viv no hejka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hej dziewczyny. Fajnie Was widzieć.
Moja Łobuziara niestety nie pcha się do raczkowania, choć widzę że coś tam tymi nogami i dupką próbuje. Obraca się w każdą stronę i normalnie przemieszcza, ale na razie nic więcej, choć ciągnie ją do stania. I wydaje mi się że chyba szybciej stanie na nogi niż cokolwiek innego. Za to jest meeeggaaa rozgadana.
A teraz sobie smacznie śpi, teraz chwila dla mnie. Powinnam jak codzień poćwiczyć, ale mi się nie chce. Dziewczyny, plizzzz zmotywujcie mnie
Moja Łobuziara niestety nie pcha się do raczkowania, choć widzę że coś tam tymi nogami i dupką próbuje. Obraca się w każdą stronę i normalnie przemieszcza, ale na razie nic więcej, choć ciągnie ją do stania. I wydaje mi się że chyba szybciej stanie na nogi niż cokolwiek innego. Za to jest meeeggaaa rozgadana.
A teraz sobie smacznie śpi, teraz chwila dla mnie. Powinnam jak codzień poćwiczyć, ale mi się nie chce. Dziewczyny, plizzzz zmotywujcie mnie
Tuska88 my robilismy synkowi badania genetyczne bo nasza neurolog tez mowila ze ma uszy nisko osadzone, krotkie nozki i w ogole cos z twarza, ale jest do mnie podobny wiec to moze po mnie Mieszkalismy w Irlandii wiec tam zrobilismy te badania i czekalismy na wyniki 4 miesiace. Nie znam sie na tym ale to jest cos ala posiew na wyniki ktorego trzeba dlugo czekac. W wynikach byly jakies nieprawidlowosci, ze sam lekarz do nas zadzwonil ze my z mezem tez musimy zdobic te badania. I znowu na wyniki trzeba bylo czekac 4 miesiace. Okazalo sie ze maly ma jakies tam delacje czegos tam i moj maz tez to ma. Wiec to zadna choroba genetyczna. Nie dziwie sie jednak, ze sie denerwujesz. Dla nich to tylko praca a dla nas czasem takie wyniki moga swiadczyc o reszcie zycia. Niestety oni tego nie rozumieja.
Ja tez potrzebuje motywacji do cwiczen, albo moze bardziej potrzebuje wiecej czasu na jakiekolwiek cwiczenia.
Ja tez potrzebuje motywacji do cwiczen, albo moze bardziej potrzebuje wiecej czasu na jakiekolwiek cwiczenia.
vivienne3
Angie to z Vanesą mamy problemy.
Mój Gabrysiek też już zaczyna raczkować i wstaje przy meblach.
Witam mamusie których nie znam.
Prija witaj mój synek też jest rozgadany ale najbardziej lubi sobie pokrzyczeć, czasami zastanawiam się kiedy uszkodzą mi się bębenki.
Mój Gabrysiek też już zaczyna raczkować i wstaje przy meblach.
Witam mamusie których nie znam.
Prija witaj mój synek też jest rozgadany ale najbardziej lubi sobie pokrzyczeć, czasami zastanawiam się kiedy uszkodzą mi się bębenki.
reklama