reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy lipiec 2013

reklama
Hej dziewczyny. Fajnie Was widzieć.:tak:
Moja Łobuziara niestety nie pcha się do raczkowania, choć widzę że coś tam tymi nogami i dupką próbuje. Obraca się w każdą stronę i normalnie przemieszcza, ale na razie nic więcej, choć ciągnie ją do stania. I wydaje mi się że chyba szybciej stanie na nogi niż cokolwiek innego. Za to jest meeeggaaa rozgadana.:-D
A teraz sobie smacznie śpi, teraz chwila dla mnie. Powinnam jak codzień poćwiczyć, ale mi się nie chce. Dziewczyny, plizzzz zmotywujcie mnie :laugh2::laugh2:

Tuska88 my robilismy synkowi badania genetyczne bo nasza neurolog tez mowila ze ma uszy nisko osadzone, krotkie nozki i w ogole cos z twarza, ale jest do mnie podobny wiec to moze po mnie :crazy: Mieszkalismy w Irlandii wiec tam zrobilismy te badania i czekalismy na wyniki 4 miesiace. Nie znam sie na tym ale to jest cos ala posiew na wyniki ktorego trzeba dlugo czekac. W wynikach byly jakies nieprawidlowosci, ze sam lekarz do nas zadzwonil ze my z mezem tez musimy zdobic te badania. I znowu na wyniki trzeba bylo czekac 4 miesiace. Okazalo sie ze maly ma jakies tam delacje czegos tam i moj maz tez to ma. Wiec to zadna choroba genetyczna. Nie dziwie sie jednak, ze sie denerwujesz. Dla nich to tylko praca a dla nas czasem takie wyniki moga swiadczyc o reszcie zycia. Niestety oni tego nie rozumieja.

Ja tez potrzebuje motywacji do cwiczen, albo moze bardziej potrzebuje wiecej czasu na jakiekolwiek cwiczenia.

moonaza faktycznie mały wygląda identycznie jak mój mąż i w sumie do dziś się nie denerwowałam ale lubię mieć wszystko czarno na białym że jest ok i strasznie wkurza mnie to czekanie no ale ten tydzień to jeszcze przetrzymam bynajmniej nie mam innego wyjścia.

Angie to z Vanesą mamy problemy.
Mój Gabrysiek też już zaczyna raczkować i wstaje przy meblach.

Witam mamusie których nie znam.

Prija witaj mój synek też jest rozgadany ale najbardziej lubi sobie pokrzyczeć, czasami zastanawiam się kiedy uszkodzą mi się bębenki.

hej

witam nowe mamusie :)

moonaza Olafek urodzil sie tego samego dnia co Milenka:-)

moja nie raczkuje, ale wstaje sama jak ma sie czego zlapac:-)

reklama
Viv mam nadzieje że to nic poważnego:tak: Karmisz Gabrysia piersią??? bo pamiętam że jeszcze w ciąży nie chciałaś a potem karmiłaś:tak:

Wikunia 2 dni temu pierwszy raz sama usiadła a teraz odpoczywa po tym wyczynie :blink:

Do góry