reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy lipiec 2013

moonaza, to fajowo, jest tu parę dziewczyn z okolic katowic :tak::-) Basia nie miała problemu z napięciem, więc nie pomogę, ale może poczekaj jak reszta dziewczyn się wypowie :tak:

reklama
Mikołaj miał /ma napięcie osiowe , widać to było jak leżał na pleckach to krzywił się w lewą stronę. Od tego prawdopodobnie zachowywał się tak jakby miał kolki- prężył się i płakał. Chodzimy do fizjoterapeuty raz w miesiącu i pokazuje nam ćwiczenia które sami wykonujemy w domku.

Wlasnie sie zastanawiam lo co chodzi z tym napieciem. U nas nie ma z tym problemu no chyba ze to tylko moja opinia bo moi znajomi ktorych dzieci maja zwiekszone napiecie tez mysleli ze wszystko ok, a po wizycie u neurologa okazalo sie ze jednak nie. Takich znajomych mam kilku. Nie wiem...
No to kilka nas tu slazaczek jest.

Wlasnie maly mi wisi na cycu mimo ze o 20 zjadl 280ml mleka z kaszka (daje mu od jakiegos czasu na noc zeby sie przyzwyczajal) Ciezko cos widze te odcycowanie.

No i udało mi się usiąść na chwilkę żeby postukać w klawiaturę:-) Mały śpi, ja piję kawkę , zupa się gotuje, czyli nowy dzień miło rozpoczęty.
Dużo słońca dla wszystkich :-D

Hej, mamy. Właśnie przywiozłam malutką do babci i jadę ogarniać mieszkanie. Pączuś zjedzony, inka wypita, czas do roboty.
U nas dzisiaj pochmurno:-(

Przyznac sie dziewczyny ile paczkow zjadlyscie? Ja 3 :szok: ale to bylo rano wiec mam juz z glowy, dawno spalone hihi

Maly spi, duzy sie bawi... szok taki spokoj. Cos czuje ze to cosza przed burza.

reklama
Do góry