wiolka23
Fanka BB :)
Dzień dobry miałam was wczorakj poczytac ale w końcu poszłam spać Elak kochana trzymam mocno &&&&&&&&& za to żeby badania wyszły ci dobrze ;-) 4Madlen dobrze ze czujnik macie lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć Kruszonka dobrze ze cała sytuacja sie tak skończyła czuwa aniołek stróż nad córcią:-) Basia mam nadzieje że probiotyk troszke pomoze Adgama chciałabym żeby nasze rozliczdenie tez tak szybko przyszło my w piatek składaliśmy,zdrówka i buziak dla córci Fiolka dla twojego syneczka te zdrówka niech wam te dzieciatka kochane nie chorują Moja Julita odpukać od urodzenia jeszcze ani razu nie chorowała ale katar mamy często miejmy nadzeieje ze bez chorób zostanie Nastke mi troszke kaszle ale daje jej syrop i miejmy nadzieje ze jej minie,mała ostatnio mało co śpi w ciągu dnia wczoraj spała za cały dzień 3 godzinki domaga sie zainteresowania gaworzy śmieje sie a ślini sie niemiłosiernie.Nastka mi sie tak nie sliniła a Julicie z buzi ciaglekapie musze jej sliniak zakładać bo nienastartczam wycierac,zaraz poszukam przepisu na zupke która jej ugotuje i zamroze w słoiczkach a troszke moze dzis spróbuje jej podać.Milego dnia:-)