reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Coś dziś nie umiałam spać...Sara kaszel, wcześniej wymioty, nie wiem czy augmentin jej nie podchodzi. Jestem głodna i pić się chce ale na badania jadę więc muszę się wstrzymać. 7 dni do świąt zostało....
lil
trzymam mocno:tak:
ktoś ma wieści od Ankki?

Witam sie z rana, nie śpię od 5 bo brzucho tak strasznie boli jak na @ i krzyż.:zawstydzona/y: Do tego katar się przypałętał i jakieś dreszcze, czyzby przeziebienie się szykowało?:zawstydzona/y:
ankka gratuluję córeczki, modlitwa zapewniona:-)
Lilith powodzonka kochana i bezbolesnego rozwiązania:tak:
nathani oby Sarce sie poprawiło, może faktycznie nie toleruje leku. Dużo siły i zdrówka:tak:
cinamona ciesze się, że tak cudownie Wam razem, oby tak dalej.
Ja jutro cc ale nie nastawiam się, że bedzie na 100% bo już dwa razy przekładana. Co ma być to będzie.
Czas na śniadanko.

Hejka my juz w domku:-) jak sie ogarniemy to poczytam co u was, u nas wszystko ok tylko nawal mleka mnie od dwoch dni meczy:eek: wczoraj wieczorem az goraczki dostalam:no: maly cyca ciagle, ale co z tego jak cyce jak kamienie:-:)-( niby to trwa 48 kg a u mnie juz 3 dobe zaczynam:sorry:

Malutki jest kochany wcale nie placze;-) i slodziak z niego niesamowity:rofl2: a no i mojego liczenia 38 tyg nie uznali:eek: bo lekarz wie lepiej;-) i wpisali mi cc w 37 tyg plus 4 dni, Viv to chyba jak i u Ciebie Marysia;-)

Lili powodzenia dzisiaj:-)

Ankka gratulacje:tak:

Bulkaasia ale Ci z ta data warjuja:sorry::sorry::sorry: moze czekaja az sie wkoncu samemu zacznie:sorry:

Nathani co z imieniem?????;-)

Wiolu dziekuje Ci bardzo za wszystkie smski i za przekazywanie wiadomosci na bb duzy buziak dla Ciebie:tak:

reklama
Dzień dobry zagladam na chwilke zaraz mam miec znów gosci jak zdaze to troszke was poczytam:tak: Noukie witajcie w domku;-) Ankka-kochana gratulacje i modle sie za was:-) Lili- powodzenia w końcu sie doczekałas:tak: Bułkasia za ciebie &&&&&&&&&&&&&& zeby jutro sie udało i zebys wyzdrowiała:-) ide was poczytac u nas cały weekend goscie dzis znowu beda goscie Nastka przeziebiona w domu i w trakcie porzadków przedswiatecznych jestem wiec urwanie głowy:eek: milego dnia wszystkim:happy:

Do góry