reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Ankka gratulacje coreczki!

Lil pewnie juz tuli corunie. Ja wstalam po 3 do corki i juz zasnac nie moglam, choc bardzo sie zmuszalam. W koncu sie udalo. Moja mala chyba budzi sie,zeby ja za reke potrzymac, no a tak poza tym to u mnie nic nowego, 38 tydz sie zaczal wiec pora syna z brzucha wywolac, tylko kurde seksik odpada, maz przeziebiony i nie chce sie zblizac do mnie.....musze go jakos zmusic.

reklama
Dzień dobry :)
Ankka serdeczne gratulacje, sił dla Was!

Noukie tak, Mania też z 37+4 :tak: Mały zdrowiuśki?

Lil już pewnie po wszystkim. Bulkaasia obyś jutro i Ty tuliła :tak:

My dzisiaj z mężulem niewyspani, Mańka w nocy ciągle wołała cyca, co przy nim usnęła i ją odłożyłam to zaraz oczy jak 5 zł i znowu do cyca... :confused2:
Mężu z nią w końcu poszedł do drugiego pokoju na fotel, one takie trochę bujane i padła mu na brzuchu, tak kimali ze 2 godziny to trochę chociaż pospałam ciągłym snem.

Posiałam gdzieś pilot do TV, jakoś go włączyłam, a teraz nie mam jak zmienić :nerd:

Hej,

czasami tylko zaglądam, bo Lenka tyle mojego czasu absorbuje i przed świętami trochę roboty, trochę nadrobiłam ale nie wszystko, sprzątanie trochę ogarnięte ale zakupy nawet nie zaczęte, dzisiaj zrobię chociaż listę...

Ankka gratuluje:-)

Moja mała bardzo rzadko robi kupkę, tak średnio co 4 dni, trochę się martwię, ale wyczytałam że może tak być:eek:

pozdrowienia dla wszystkich

Ankka - gratuluje! :D

Lil - pewnie już ma dzieciątko przy sobie. Jak tylko dostanę sms'a, to dam znać. ;)

ja dziś pospałam do 11:30, szok. Zaraz idę odebrać paczkę na pocztę, bo coś do mnie przyszlo. :rofl2:

7 dni do Wigilii i 7 dni do terminu. Hihi. :)

Aurelka a ja 8 dni do terminu Boże Narodzenie :-)
Ankka gratulacje :) !! czyli jednak spinania brzucha przepowiedziały poród, szkoda że u mnie nic w związku z podobnym spinaniem się nie ruszyło!

Ankka grtuluje i dalej trzymam kciuki :)
Lill Ty pewnie tez juz z Maleństwem takze tez ogromne gratulacje

Ja dzisiaj mam okropny nastroj tylko bym siedziala i plakala :( a moj M wcale tego nie ulatwia :( jeszcze na dodatek prawie cala noc nie spalam.. Wczoraj zrobilam ostatnie przepakowanie/dopakowanie torby do szpitala i jutro ok.10:00 wyruszam na podbij oddzialu polozniczego.
Adgama ja zauwazylam ze tez na skierowaniu nie mam daty kiedy mam sie stawic tylko adnotacje w karcie ciazy ze 19.12 mam miec cc. Takze tez jutro ide w niepewnosci :(

liwus mój humor też z każdym dniem coraz gorszy, przyczyniają się na pewno do tego nadchodzące święta też, bo wiadomo dziecko najważniejsze ale niefajnie by było spędzać święta w szpitalu :-( chociaż wiadomo że urodzone zdrowe dzieciątko wszystkie bóle wynagrodzi :-)

Ja bym dzis ciaggle spala.... Wrocilam z poltorej godzinki temu ze spacerku z Mlod, cos mnie chyba bierze..... Nonstop prawie w kibelku... I jak nie gora to dolem... :/.. Ide sie drzemnac...

Hej dziewczyny. Przeczytałam tylko 2 ost. strony,więcej nie dam rady. cały weekend goście na zmianę, więc jestem mega zmęczona, do tego cały czas boli mnie głowa, już chyba 3 dzień :-(Wzięłam w końcu apap, bo aż mam jakieś zawroty głowy i nie widzę dobrze :baffled:
ankka ogromne gartulacje i zdrówka dla malutkiej i ciebie :sorry:
Lilith już pewnie tulisz Oleńkę, pozdrawiam cieplutko :happy:
Bulkaasia ty już jutro, &&& trzymam, żeby było wszystko ok :tak:
Aurelka gratulacje :-):tak::tak::-)

reklama
ankka gratulujemy córeczki i życzymy sił:)
lil Tobi też już chyba można gratulować?! :) zatem gratulacje!
bulkaasia, liwus powodzenia jutro, trzymam kciukasy :)

pozostałym nierozpakowanym cierpliwości życzymy.

My dziś idzimy na usg bioderek na 15:30 a później do pediatry... Antoś się bardzo męczy żeby zrobić kupkę, robi jdną ano i rano wieczorem ale męczy się całą no lub cały dzień żeby w końću zrobić coś konkretnego. Puszcza bąki i czasem z kleksikiem ale od dwóch dni zaczął mi płakać więc się niepokoimy. Będę spokojniejsza jak porozmawiam z pediatrą i go zobaczy...

i mam pytanie do tych, ktore już rodziły: czy to normalne, że jeszcze plamię? to już 4,5 tyg po porodzie. A wczoraj już myślałąm że będzie koniec bow nocy było czytso i przez pół dnia też a po południu wyleciało ze mnie coś wielkości jajka, taki skrzep i zaczęłam znowu krwawić mocniej... do tego doszedł ból macicy taki delikatny. Dziś znowu jest w miare czysto. nie wiem czy mam panikowac czy to normalne ze sie tak oczyszcza?

vivienne konsultowałas ta blizne z lekarzem?

Do góry