reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Ankka gratulacje coreczki!

Lil pewnie juz tuli corunie. Ja wstalam po 3 do corki i juz zasnac nie moglam, choc bardzo sie zmuszalam. W koncu sie udalo. Moja mala chyba budzi sie,zeby ja za reke potrzymac, no a tak poza tym to u mnie nic nowego, 38 tydz sie zaczal wiec pora syna z brzucha wywolac, tylko kurde seksik odpada, maz przeziebiony i nie chce sie zblizac do mnie.....musze go jakos zmusic.

reklama
Dzień dobry :)
Ankka serdeczne gratulacje, sił dla Was!

Noukie tak, Mania też z 37+4 :tak: Mały zdrowiuśki?

Lil już pewnie po wszystkim. Bulkaasia obyś jutro i Ty tuliła :tak:

My dzisiaj z mężulem niewyspani, Mańka w nocy ciągle wołała cyca, co przy nim usnęła i ją odłożyłam to zaraz oczy jak 5 zł i znowu do cyca... :confused2:
Mężu z nią w końcu poszedł do drugiego pokoju na fotel, one takie trochę bujane i padła mu na brzuchu, tak kimali ze 2 godziny to trochę chociaż pospałam ciągłym snem.

Posiałam gdzieś pilot do TV, jakoś go włączyłam, a teraz nie mam jak zmienić :nerd:

Hej,

czasami tylko zaglądam, bo Lenka tyle mojego czasu absorbuje i przed świętami trochę roboty, trochę nadrobiłam ale nie wszystko, sprzątanie trochę ogarnięte ale zakupy nawet nie zaczęte, dzisiaj zrobię chociaż listę...

Ankka gratuluje:-)

Moja mała bardzo rzadko robi kupkę, tak średnio co 4 dni, trochę się martwię, ale wyczytałam że może tak być:eek:

pozdrowienia dla wszystkich

Ankka - gratuluje! :D

Lil - pewnie już ma dzieciątko przy sobie. Jak tylko dostanę sms'a, to dam znać. ;)

ja dziś pospałam do 11:30, szok. Zaraz idę odebrać paczkę na pocztę, bo coś do mnie przyszlo. :rofl2:

7 dni do Wigilii i 7 dni do terminu. Hihi. :)

Aurelka a ja 8 dni do terminu Boże Narodzenie :-)
Ankka gratulacje :) !! czyli jednak spinania brzucha przepowiedziały poród, szkoda że u mnie nic w związku z podobnym spinaniem się nie ruszyło!

Ankka grtuluje i dalej trzymam kciuki :)
Lill Ty pewnie tez juz z Maleństwem takze tez ogromne gratulacje

Ja dzisiaj mam okropny nastroj tylko bym siedziala i plakala :( a moj M wcale tego nie ulatwia :( jeszcze na dodatek prawie cala noc nie spalam.. Wczoraj zrobilam ostatnie przepakowanie/dopakowanie torby do szpitala i jutro ok.10:00 wyruszam na podbij oddzialu polozniczego.
Adgama ja zauwazylam ze tez na skierowaniu nie mam daty kiedy mam sie stawic tylko adnotacje w karcie ciazy ze 19.12 mam miec cc. Takze tez jutro ide w niepewnosci :(

liwus mój humor też z każdym dniem coraz gorszy, przyczyniają się na pewno do tego nadchodzące święta też, bo wiadomo dziecko najważniejsze ale niefajnie by było spędzać święta w szpitalu :-( chociaż wiadomo że urodzone zdrowe dzieciątko wszystkie bóle wynagrodzi :-)

Ja bym dzis ciaggle spala.... Wrocilam z poltorej godzinki temu ze spacerku z Mlod, cos mnie chyba bierze..... Nonstop prawie w kibelku... I jak nie gora to dolem... :/.. Ide sie drzemnac...

Hej dziewczyny. Przeczytałam tylko 2 ost. strony,więcej nie dam rady. cały weekend goście na zmianę, więc jestem mega zmęczona, do tego cały czas boli mnie głowa, już chyba 3 dzień :-(Wzięłam w końcu apap, bo aż mam jakieś zawroty głowy i nie widzę dobrze :baffled:
ankka ogromne gartulacje i zdrówka dla malutkiej i ciebie :sorry:
Lilith już pewnie tulisz Oleńkę, pozdrawiam cieplutko :happy:
Bulkaasia ty już jutro, &&& trzymam, żeby było wszystko ok :tak:
Aurelka gratulacje :-):tak::tak::-)

reklama
ankka gratulujemy córeczki i życzymy sił:)
lil Tobi też już chyba można gratulować?! :) zatem gratulacje!
bulkaasia, liwus powodzenia jutro, trzymam kciukasy :)

pozostałym nierozpakowanym cierpliwości życzymy.

My dziś idzimy na usg bioderek na 15:30 a później do pediatry... Antoś się bardzo męczy żeby zrobić kupkę, robi jdną ano i rano wieczorem ale męczy się całą no lub cały dzień żeby w końću zrobić coś konkretnego. Puszcza bąki i czasem z kleksikiem ale od dwóch dni zaczął mi płakać więc się niepokoimy. Będę spokojniejsza jak porozmawiam z pediatrą i go zobaczy...

i mam pytanie do tych, ktore już rodziły: czy to normalne, że jeszcze plamię? to już 4,5 tyg po porodzie. A wczoraj już myślałąm że będzie koniec bow nocy było czytso i przez pół dnia też a po południu wyleciało ze mnie coś wielkości jajka, taki skrzep i zaczęłam znowu krwawić mocniej... do tego doszedł ból macicy taki delikatny. Dziś znowu jest w miare czysto. nie wiem czy mam panikowac czy to normalne ze sie tak oczyszcza?

vivienne konsultowałas ta blizne z lekarzem?

Do góry