Hej.
Na objedzie było nawet ok, nie komentowali nawet nic. Mama się pytała kiedy mam wizytę (wow wczas się interesuje) i co jak nie urodzę. To jej mówiłam że wywoływanie jakoś chyba po tygodniu może się odczepią wreszcie.
adgama to fajnie przynajmniej nie mam wątpliwości ;-)
nathani dołączam do Ciebie, ja czuje jakbym już zawsze w ciąży miała być
Ja też czasem płaczę, a nawet ryczę. Potem jestem zła że małemu złe emocje przekazuje :/
Aisha mój ostatnio siedzi pod żebrem i tak się rozpycha że szok
Lilith powodzenia jutro
Liwus ale fajnie, u nas spadł ale deszcz i jest ciapa
mummy3 ekstra że spotkanie tak udane
Vivienne ja mam na piątek termin
Śmieje się że nie mam prezentu dla D. to miały się wykluje w terminie i będzie jak znalazł
Niestety nie mam komu. Ale ja im psinę podrzucę po drodze i pojedziemy, najwyżej kom wyłączę ale pewnie mało mnie to będzie obchodzić wtedy
Super że Wam się układa, no Ty już zaprawiona w macierzyństwie
mikaaa co Cię czeka we wtorek ?
Mój jutro idzie do lekarza, skończył mu się urlop i chce wziąć l4 mam złe przeczucia czy mu da:-(
W życiu bym nie pomyślała że do tego czasu nie urodzę. Czułam że nastąpi to wcześniej a jednak nie ...
Kurcze ale mam paple dentystkę
taka rodzinna wszyscy do niej chodzimy i niedawno byłam.
oczywiście pytała o imię no to mówię że się zastanawiamy a ta drąży temat nad jakimi to jej powiedziałam co miałam zrobić
A dziś się dowiaduję że mówiła siostrze że ona wie czy jakoś tak
fajnie bo dentystka wie a cała rodzina nie głupio wyszło, dobrze że nie powiedziała jak.
D. dziś musiał iść na górę do sąsiadów
Jak jest ten młody koleś i dziewczyna to nieźle szaleją.
Wczoraj było to samo, puszczali taką siekę i to falami przygłaśniali na maska i ściszali i tak w kółko
Nie ma to jak idioci.
Jakiś czas temu miałam tak wstrętnu humor, wkurzałam się na D. i w ogóle beznadzieja sama byłam zła na siebie. Całe szczęście przeszło i znów mi z nim dobrze. Non stop bym się przytulała
A on jest taki kochany, tak mi z nim dobrze się żyję.