reklama
Ania_789
Mama uroczych córeczek;-)
adgama tulam mocno :-) I przesyłam pozytywne fluidy
Lili jeszcze troszke i będziecie tulić Oleńke :-)
Fiolka może teraz resztka wyleciała?
U mnie też non stop cieknie I chyba mnie czyścić coś zaczyna ... A musze dziś jeszcze z Luśką zaraz do miasta wyskoczyć... czekam właśnie aż zje śniadanko.
To ide się "ogarnąć" i Małą :-)
ciao Lasencje :-) Trzymam kciuki coby się coś rozwijać zaczeło u chcących dziś urodzić
Lili jeszcze troszke i będziecie tulić Oleńke :-)
Fiolka może teraz resztka wyleciała?
U mnie też non stop cieknie I chyba mnie czyścić coś zaczyna ... A musze dziś jeszcze z Luśką zaraz do miasta wyskoczyć... czekam właśnie aż zje śniadanko.
To ide się "ogarnąć" i Małą :-)
ciao Lasencje :-) Trzymam kciuki coby się coś rozwijać zaczeło u chcących dziś urodzić
Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Lil to co to za badania, że aż tyle tego?
Ania ja trzymam kciuki żeby się u Ciebie nie rozwinęło znaczy jak będziesz na mieście z Laurką, bo tak głupio trochę potem może się dziać
Cinamona serdeczne gratulacje Okruszynki! Malutka, ale pewnie śliczna ;-)
U nas dziś -12 st., siedzimy w domu. Mam nadzieję, że jutro będzie lżej na dworku, bo dziś to mróz ścisnął wszystkie drzewa, pięknie to wygląda, ale wolę trochę cieplej, jeśli mamy z Młodą wyjść.
Ania ja trzymam kciuki żeby się u Ciebie nie rozwinęło znaczy jak będziesz na mieście z Laurką, bo tak głupio trochę potem może się dziać
Cinamona serdeczne gratulacje Okruszynki! Malutka, ale pewnie śliczna ;-)
U nas dziś -12 st., siedzimy w domu. Mam nadzieję, że jutro będzie lżej na dworku, bo dziś to mróz ścisnął wszystkie drzewa, pięknie to wygląda, ale wolę trochę cieplej, jeśli mamy z Młodą wyjść.
LilithGoth
Fanka BB :)
Viv, miałam morfologie, na tarczyce, mocz, i jeszcze jakies 3 których nie pamietam ale w ciązy jeszcze nie miałam ich robionych.
U mnie też mróz -13C, brrrrrr a rano jak jechałam -17, dobrze ze autem to az tak nie zmarzłam.
Ja chcę już niedzielę chociaż i tak pewnie bedzie sie bardzo dłużyła heheh, z resztą od wtorku strasznie mi się dłuży.
U mnie też mróz -13C, brrrrrr a rano jak jechałam -17, dobrze ze autem to az tak nie zmarzłam.
Ja chcę już niedzielę chociaż i tak pewnie bedzie sie bardzo dłużyła heheh, z resztą od wtorku strasznie mi się dłuży.
Ostatnia edycja:
betiks
full time mummy :)
A ja się opisałam i wcięło mi posta
Więc jeszcze raz się z wami witam z bolącą od wczoraj głową Ociągam się z braniem procha ze wzgl. na małego, żeby nie musiał też tego wciągać razem z mleczkiem, ale normalnie aż mi nie dobrze i nie wiem jak długo tak wytrzymam jeszcze.
dziewczyny wizytujące i słuchające na KTG: trzymam &&&&
Po tym skasowanym poście już mnie wena opuściła. Sorki Mały śpi, niunia moja też się coś pospała, więc i ja się położę...
Do następnego x;-)
Więc jeszcze raz się z wami witam z bolącą od wczoraj głową Ociągam się z braniem procha ze wzgl. na małego, żeby nie musiał też tego wciągać razem z mleczkiem, ale normalnie aż mi nie dobrze i nie wiem jak długo tak wytrzymam jeszcze.
dziewczyny wizytujące i słuchające na KTG: trzymam &&&&
Po tym skasowanym poście już mnie wena opuściła. Sorki Mały śpi, niunia moja też się coś pospała, więc i ja się położę...
Do następnego x;-)
Hejka, ja od 5 rano nie mogę spać. Pranie wstawiłam, śniadanko rodzince zrobiłam, wykąpałam się i teraz plotkujemy z mamą. Rano jeszcze do mnie ze szpitala zadzwonili z pytaniem gdzie ja jestem bo powinnam być dzisiaj na cc Ja, że mam termin na jutro i okazało się, że wpisali mnie na dwa dni ale zdecydowanie wybrałlam jutro:-)
cinamona moje gratulację kochana
Lilith nigdy nic nie wiadomo i może jeszcze przed poniedziałelk Oleńkę przytulisz.
adgama lepszego humorku życzę
Mam stresa bo zostało kilka godzin,ehh...
cinamona moje gratulację kochana
Lilith nigdy nic nie wiadomo i może jeszcze przed poniedziałelk Oleńkę przytulisz.
adgama lepszego humorku życzę
Mam stresa bo zostało kilka godzin,ehh...
reklama
eni_
Fanka BB :)
Hej,
witam i zaraz znikam, przy małym brzdącu jest co robić, nie nadrobię, obiadek trzeba jakiś zrobić,
wszystkim rozpakowanym gratuluję i tym jeszcze nie cierpliwości życzę,
bulkaasia powodzenia jutro, trzymam &&&&&
adgama lepszego samopoczucia życzę
trzymajcie się ciepło w ten chłodny dzionek
witam i zaraz znikam, przy małym brzdącu jest co robić, nie nadrobię, obiadek trzeba jakiś zrobić,
wszystkim rozpakowanym gratuluję i tym jeszcze nie cierpliwości życzę,
bulkaasia powodzenia jutro, trzymam &&&&&
adgama lepszego samopoczucia życzę
trzymajcie się ciepło w ten chłodny dzionek