reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
liwus jesteś kochana :-), dziękuje i zaraz idę na zamknięte
ankka trzymam za wizytę
aurelka mnie też jajniki bolą w nocy prawy strasznie
boli jak na @ niech żeby się rozkręciło eh...

Ostatnia edycja:
Dobra, uciekam na KTG. Urwis mój pewnie będzie znów uciekać, więc zamiast leżeć 40 minut, znów będę leżeć z 2 godziny. Oj-oj. Co ja się z nią mam. :D

Do potem dziewczyny. ;-*

cinamona gratulacje :)

ja w nocy pobiłam chyba rekord wstawania na siku - byłam około 7 razy !! Pierwszy raz mi się tyle razy zdarzyło :szok: zwykle dwa, trzy razy góra.

A ja Wam powiem, że ten ból jak na @ to o kant d** rozbić :wściekła/y:. Mnie boli już codziennie od ponad 2-óch tygodni, i co??? NIC !!!!
Pierwszy raz jak mnie "chwycilo" w poniedzialek (to jeszcze listopad byl) to od każdego słyszałam "o, jeszcze troche i się rozchula" :confused2:i jakoś się rozchulać nie chce :sorry::sorry:

Ania dokładnie, mam takie samo wrażenie :-(
i mam takie przemyślenie że dopóki brzuch mi nie opadnie, czop nie odejdzie, wody nie odejdą to o porodzie mogę pomarzyć

Ostatnia edycja:
No i cisza, ciągle patrze ale teraz kompletnie nic :sorry:
Bo ja wiem czy to było to... malutko taka tylko "grudka" miałam mase wydzieliny wcześniej ale białej

A u mnie ciszaaaaaa.

Co z tego że czop odszedł z krwią jak nic nię nie dzieję, tak jak mówiłam inne po czopie rodzą tego samego dnia a jeszcze inne nawet do tygodnia mogą sie kulać.... Ale pociesza mnie fakt że jeszcze 4 dni :)

Właśnie wróciłąm z laboratorium, bo robiłam te badania do cc na poniedziałek 6 strzykawek z krwią, myślałam że zemdleję jak zobaczyłam taką ilośc mojej krwi heheheh.

Później ponadrabiam.

Cinamona kochana gratuluję, szkoda że nie urodziłaś 46minut wczesniej :-p

reklama
Do góry