reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
liwus jesteś kochana :-), dziękuje i zaraz idę na zamknięte
ankka trzymam za wizytę
aurelka mnie też jajniki bolą w nocy prawy strasznie
boli jak na @ niech żeby się rozkręciło eh...

Ostatnia edycja:
Dobra, uciekam na KTG. Urwis mój pewnie będzie znów uciekać, więc zamiast leżeć 40 minut, znów będę leżeć z 2 godziny. Oj-oj. Co ja się z nią mam. :D

Do potem dziewczyny. ;-*

cinamona gratulacje :)

ja w nocy pobiłam chyba rekord wstawania na siku - byłam około 7 razy !! Pierwszy raz mi się tyle razy zdarzyło :szok: zwykle dwa, trzy razy góra.

A ja Wam powiem, że ten ból jak na @ to o kant d** rozbić :wściekła/y:. Mnie boli już codziennie od ponad 2-óch tygodni, i co??? NIC !!!!
Pierwszy raz jak mnie "chwycilo" w poniedzialek (to jeszcze listopad byl) to od każdego słyszałam "o, jeszcze troche i się rozchula" :confused2:i jakoś się rozchulać nie chce :sorry::sorry:

Ania dokładnie, mam takie samo wrażenie :-(
i mam takie przemyślenie że dopóki brzuch mi nie opadnie, czop nie odejdzie, wody nie odejdą to o porodzie mogę pomarzyć

Ostatnia edycja:
No i cisza, ciągle patrze ale teraz kompletnie nic :sorry:
Bo ja wiem czy to było to... malutko taka tylko "grudka" miałam mase wydzieliny wcześniej ale białej

A u mnie ciszaaaaaa.

Co z tego że czop odszedł z krwią jak nic nię nie dzieję, tak jak mówiłam inne po czopie rodzą tego samego dnia a jeszcze inne nawet do tygodnia mogą sie kulać.... Ale pociesza mnie fakt że jeszcze 4 dni :)

Właśnie wróciłąm z laboratorium, bo robiłam te badania do cc na poniedziałek 6 strzykawek z krwią, myślałam że zemdleję jak zobaczyłam taką ilośc mojej krwi heheheh.

Później ponadrabiam.

Cinamona kochana gratuluję, szkoda że nie urodziłaś 46minut wczesniej :-p

reklama
Do góry