reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
adgama tulam mocno :-) I przesyłam pozytywne fluidy :-D
Lili jeszcze troszke i będziecie tulić Oleńke :-)
Fiolka może teraz resztka wyleciała?
U mnie też non stop cieknie :-p I chyba mnie czyścić coś zaczyna :zawstydzona/y:... A musze dziś jeszcze z Luśką zaraz do miasta wyskoczyć... czekam właśnie aż zje śniadanko.
To ide się "ogarnąć" i Małą :-)
ciao Lasencje :-) Trzymam kciuki coby się coś rozwijać zaczeło u chcących dziś urodzić :-p

Lil to co to za badania, że aż tyle tego? :szok:

Ania
ja trzymam kciuki żeby się u Ciebie nie rozwinęło :p znaczy jak będziesz na mieście z Laurką, bo tak głupio trochę :sorry: potem może się dziać :tak:

Cinamona serdeczne gratulacje Okruszynki! Malutka, ale pewnie śliczna ;-)

U nas dziś -12 st., siedzimy w domu. Mam nadzieję, że jutro będzie lżej na dworku, bo dziś to mróz ścisnął wszystkie drzewa, pięknie to wygląda, ale wolę trochę cieplej, jeśli mamy z Młodą wyjść.

Viv, miałam morfologie, na tarczyce, mocz, i jeszcze jakies 3 których nie pamietam ale w ciązy jeszcze nie miałam ich robionych.

U mnie też mróz -13C, brrrrrr a rano jak jechałam -17, dobrze ze autem to az tak nie zmarzłam.

Ja chcę już niedzielę :-p chociaż i tak pewnie bedzie sie bardzo dłużyła heheh, z resztą od wtorku strasznie mi się dłuży.

Ostatnia edycja:
A ja się opisałam i wcięło mi posta :wściekła/y::crazy:
Więc jeszcze raz się z wami witam z bolącą od wczoraj głową :confused2: Ociągam się z braniem procha ze wzgl. na małego, żeby nie musiał też tego wciągać razem z mleczkiem, ale normalnie aż mi nie dobrze :eek: i nie wiem jak długo tak wytrzymam jeszcze.
dziewczyny wizytujące i słuchające na KTG: trzymam &&&& :tak:
Po tym skasowanym poście już mnie wena opuściła. Sorki :zawstydzona/y: Mały śpi, niunia moja też się coś pospała, więc i ja się położę...
Do następnego x;-)

Hejka, ja od 5 rano nie mogę spać. Pranie wstawiłam, śniadanko rodzince zrobiłam, wykąpałam się i teraz plotkujemy z mamą. Rano jeszcze do mnie ze szpitala zadzwonili z pytaniem gdzie ja jestem bo powinnam być dzisiaj na cc:szok: Ja, że mam termin na jutro i okazało się, że wpisali mnie na dwa dni ale zdecydowanie wybrałlam jutro:-)
cinamona moje gratulację kochana:happy:
Lilith nigdy nic nie wiadomo i może jeszcze przed poniedziałelk Oleńkę przytulisz.
adgama lepszego humorku życzę:tak:
Mam stresa bo zostało kilka godzin,ehh...

reklama
Hej,

witam i zaraz znikam, przy małym brzdącu jest co robić, nie nadrobię, obiadek trzeba jakiś zrobić,
wszystkim rozpakowanym gratuluję i tym jeszcze nie cierpliwości życzę,
bulkaasia powodzenia jutro, trzymam &&&&&
adgama lepszego samopoczucia życzę

trzymajcie się ciepło w ten chłodny dzionek

Do góry