reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
adgama tulam mocno :-) I przesyłam pozytywne fluidy :-D
Lili jeszcze troszke i będziecie tulić Oleńke :-)
Fiolka może teraz resztka wyleciała?
U mnie też non stop cieknie :-p I chyba mnie czyścić coś zaczyna :zawstydzona/y:... A musze dziś jeszcze z Luśką zaraz do miasta wyskoczyć... czekam właśnie aż zje śniadanko.
To ide się "ogarnąć" i Małą :-)
ciao Lasencje :-) Trzymam kciuki coby się coś rozwijać zaczeło u chcących dziś urodzić :-p

Lil to co to za badania, że aż tyle tego? :szok:

Ania
ja trzymam kciuki żeby się u Ciebie nie rozwinęło :p znaczy jak będziesz na mieście z Laurką, bo tak głupio trochę :sorry: potem może się dziać :tak:

Cinamona serdeczne gratulacje Okruszynki! Malutka, ale pewnie śliczna ;-)

U nas dziś -12 st., siedzimy w domu. Mam nadzieję, że jutro będzie lżej na dworku, bo dziś to mróz ścisnął wszystkie drzewa, pięknie to wygląda, ale wolę trochę cieplej, jeśli mamy z Młodą wyjść.

Viv, miałam morfologie, na tarczyce, mocz, i jeszcze jakies 3 których nie pamietam ale w ciązy jeszcze nie miałam ich robionych.

U mnie też mróz -13C, brrrrrr a rano jak jechałam -17, dobrze ze autem to az tak nie zmarzłam.

Ja chcę już niedzielę :-p chociaż i tak pewnie bedzie sie bardzo dłużyła heheh, z resztą od wtorku strasznie mi się dłuży.

Ostatnia edycja:
A ja się opisałam i wcięło mi posta :wściekła/y::crazy:
Więc jeszcze raz się z wami witam z bolącą od wczoraj głową :confused2: Ociągam się z braniem procha ze wzgl. na małego, żeby nie musiał też tego wciągać razem z mleczkiem, ale normalnie aż mi nie dobrze :eek: i nie wiem jak długo tak wytrzymam jeszcze.
dziewczyny wizytujące i słuchające na KTG: trzymam &&&& :tak:
Po tym skasowanym poście już mnie wena opuściła. Sorki :zawstydzona/y: Mały śpi, niunia moja też się coś pospała, więc i ja się położę...
Do następnego x;-)

Hejka, ja od 5 rano nie mogę spać. Pranie wstawiłam, śniadanko rodzince zrobiłam, wykąpałam się i teraz plotkujemy z mamą. Rano jeszcze do mnie ze szpitala zadzwonili z pytaniem gdzie ja jestem bo powinnam być dzisiaj na cc:szok: Ja, że mam termin na jutro i okazało się, że wpisali mnie na dwa dni ale zdecydowanie wybrałlam jutro:-)
cinamona moje gratulację kochana:happy:
Lilith nigdy nic nie wiadomo i może jeszcze przed poniedziałelk Oleńkę przytulisz.
adgama lepszego humorku życzę:tak:
Mam stresa bo zostało kilka godzin,ehh...

reklama
Hej,

witam i zaraz znikam, przy małym brzdącu jest co robić, nie nadrobię, obiadek trzeba jakiś zrobić,
wszystkim rozpakowanym gratuluję i tym jeszcze nie cierpliwości życzę,
bulkaasia powodzenia jutro, trzymam &&&&&
adgama lepszego samopoczucia życzę

trzymajcie się ciepło w ten chłodny dzionek

Do góry