reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Cześć dziewczyny, pogoda za oknem cudowna, aż chce się żyć!!!

kitty, nathani ja też mam dziś wizytę u lekarza, mam nadzieję, że jest wszystko dobrze. Kitty widzę, że dzieli nas tylko jeden dzień, cóż za synchronizacja hehe
kitty dziękuję za słowa otuchy :-)
didor super nowina, cieszę się razem z tobą.

Miłego dnia dla wszystkich razem i każdej z osobna :-)

reklama
kittyXXX
dzięki będę próbować

udało się udało , złe linki wklejałam
pozdrawiam Was wszystkie

Ostatnia edycja:
Ania Nathani misia83 trzymam kciuki za wasze wizyty ! Mam nadzieję że usłyszycie że wszystko jest w porządku :)

Ja mam zamiar dzisiaj zadzwonić do lekarza umówić się na pierwszą wizytę ... ale nie wiem czy to nie za wcześnie ? Miesiączkę powinnam dostać dzisiaj/jutro a testy wychodzą już pozytywne. Nie wiem czy poczekać jeszcze ? :confused:

Cluue

ja byłam u lekarze tydzien po terminie miesiaczki, widać jeszcze nic nie było ale dostałam przynajmniej luteine na bóle brzucha i suplementy dla kobiet w ciązy ważne w pierwszym trymestrze

lenka 21* to chyba zadzwonię dzisiaj ... znając życie to i tak pewnie trochę na wizytę poczekam więc będzie w sam raz ;)

:-) Już po wizycie:-D
Bardzo przyjemny lekarz:-) przepisał dupka tak jak chciałam:-)
Zbadał, zrobił od razy cytologie:-) USG dopochwowe:-)
Stwierdził, że wg miesiączki jest to 5-6 tydzień, ale na USG nic nie widzać, po za pęcherzykiem. Powiedział, że stwierdza, że to ciąża jest poprostu młodsza a nie jest to spowodowane nieprawidłowym rozwojem płodu:-)
Kolejna wizyta 25.05 ale jeszcze nie odwołałam u swojego tej z 15.05 :-D
A i od razu karte ciąży mi założył:-p

Aha. Termin wg Pana Doktora 27.12.2012r.

Ostatnia edycja:
witam dziewczyny

Ania gratuluje pecherzyka:-)
:-)
misia powodzenia na wizycie dzis, bedzie dobrze:tak:
podziel sie z nami po powrocie co i jak

kiss tez powodzenia jutro!

ja nie bede najprowdopodobniej dostepna przez pare dni. bez dostepu do neta,ale po powrocie wszystko doczytam! :tak:

papa

Hej dziewczyny
od wczoraj jakby lepiej, tzn nastrój do bani brzuch boli ale nie mdli, a to dużo. Może zacznę mniej jeść, bo te posiłki co 2 h mnie dobijaja.
gratuluje nowych fasolek

reklama
Hej dziewczyny witam porannie :)

Ja dziś odsypiałam do 11 bo całą noc nie mogłam spać miałam jakieś dziwne sny i tzw stany lękowe chyba - hormony mi nie służą w tej ciąży dodatkowo moja skóra wygląda jak bym na nowo dojrzewała a z Przemkiem nie miałam ani 1 pryszcza - masakra jakaś :(

Ania_789 gratuluje pęcherzyka!!!

A ja czekam do 15:15 i mam motylki w brzuchu czy będzie już coś widać więcej czy nie ??? o to jest pytanie

Do góry