reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Liwus liczylam tym co dziewczyny link dzis wrzucily, a na innych kalkulatorach 24 grudzien;-)
No to na nich mi też wychodzi przesunięcie. W jednym na 30.12 a w drugim na 31.12:happy2: Ale ja i tak przecież będę starała się o cesarkę więc pewnie urodzę np. 18.12:-) Moja znajoma teraz jest w ciąży 36ti2d i dzisiaj poszła do szpitala i cesarka za parę dni:tak:

reklama
Fiolka mnie w nocy tez cos kulo, az wyslalam dzis M po zapas soku zurawinowego bo juz sie balam, ze to moze pecherz:sorry2:

Liwus
ja tez bede miala cc, chcialabym, zebysmy juz na Swieta byli w domku;-)

hej dziewczynki
nie bylo mnie chwile a tu tyle zaleglosci
wczoraj bylam na usg i.....
deruszko bilo!!!!!, termin na 10 grudnia
szok.

Cześć dziewczyny ja dziś znów aktywnie rozliczyłam pita :D jupi wysłałam zgodę przyjęcia mandatu L i mówiłam małego na chyba 10 wizyt do lekarzy – zalecone kontrole ze szpitala w II półroczu życia a że był zdrowy a mam zapracowana to został mi miesiąc ale wyrobie się w 2 tygodnie z lekarzami wiec nie tak żle…

Nie odpisze wszystkim bo dużo piszecie ale się postaram
misia83 – ja mam nadżerkę – sama nadżerka nie jest groźna to mechaniczne uszkodzenie nabłonka i w większości cywilizowanych krajów się tego nie tyka – jest ona jednak miejscem gdzie lubią rozwijać się infekcje ale uwaga nie muszą!! Ja w swoim życiu nie miałam ani 1 a mam ją z 5 lat nawet. Może ona się sama wchłaniać. Egzystować sobie i nic ci nie robić. Bądź można ją wymrozić bądź wyciąć ale z tym ostrożnie ponieważ blizna po tym może pęknąć w trakcie porodu dlatego zaleca się to dopiero po ostatnim planowanym porodzie.
Tak wiec głowa do góry nic ci od tego nie będzie tylko cytologie rób min 1 w roku lub 2 razy w roku J

nathani – piękna beta gratuluje kochana!!!

Liwuswidzisz zawsze jakieś rozwiązanie się znajdzie J

A jutro wizyta u Gina nie mogę się doczekać….. Jak myślicie liczyć na serducho czy za wcześnie???? Nie chce się rozczarować ( ja mam – 3 dni z suwaczka bo cykl 31)

lenka21*

1. Logujesz się ->
  2. u góry w prawym rogu wybierasz „panel kontrolny”
  3. na dole po lewej stronie wybierasz „Edytuj sygnaturę”
  4. wklejasz linki do sygnaturek i zapisujesz
  5. Gotowe

Powodzenia!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witaj;-)

Witam nowe osoby :)
Ja jak narzekałam że mnie brzuch nie boli to teraz mam
jakieś takie pieczenie, kłucie ratunku to tak ma być ?

fiolka też tak mam myślę, że macica się powiększa , w końcu ma tam nasze fasolki;-) głowa do góry, myśl pozytywnie
Didor- super:-)
dziś dziewczyny idę do gina na 17.00. Zobaczymy co mi powie ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam :-)
Kitty śłyszałam, że 6 tydzień to się zdarza usłyszeć serduszko. Ale powiem Ci tak - nie nastawiaj się :-p lepiej się pozytywnie zaskoczyć niż rozczarować:-)

A mnie rozbiera jakieś choróbsko;/... Z nosa leci, gardło boli... Przez nie zasnąć nie mogłam... Przed 2 w nocy wode z solą robiłam i płukałam ale mało pomogło :-D

Nathani trzymam kciuki za wizyte:-)
Ja ide na 8:40 , jak się dopcham do kompa to postaram się napisać jak najszybciej co taam :-)

reklama
Dziendobry...

Ja tez do pracy juz lece, ale dzis ostatni dzien i weekend:cool2:

Ania, Nathani trzymam kciuki za wizyte, dajcie znac jak poszlo, ja mam pierwsza wizyte za tydzien;-)

Aniu zdrowka, bo chorobska nie moga nam teraz dokuczac;-)

A ja wkoncu w nocy spalam, nie jakas rekordowa ilosc godzin ale wkoncu troszke pospalam:tak:

Dobra spadam, do wieczora:tak:

Do góry