reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
dasz rade, wierze w ciebie:-) mnie samą kusi żeby jutro zrobić, ale jak już powiedziałam że sobota to sobota, jakie testy kupujesz?:-p

a zazwyczaj też brałam co było, ale teraz bym chciała jakiś strumieniowy ale taki co pokazuje ciąże wcześniej niż w dniu @ :-) Mam zachcianki, nie ma co:-p

dzien dobry :-)
i jak dziewczyny testowalyscie,czy czekacie na sobote ?,bo ja caly czas zaciskam kciuki :tak:;-)

hej ;p ja nie testowałam, zostawiam ten test, zaczekam jeszcze moze w niedziele albo w oniedziałek zatestuje ;d ale narazie @ brak ;OOO :D

krolewna ,jesli dobrze pamietam to w 1szej ciazy test wyszedl tez kilka dni po terminie @ ,tak ?? to dalej zaciskam kciuki za II krechy !!!
a ja wczoraj poczytalam sobie w necie o wysokim cisnieniu w czasie ciazy i oczywiscie sfiksowalam :zawstydzona/y::-(,mam nadzieje,ze to moje cisnienie unormuje sie,ze bedzie tylko do 1szego usg wysokie,a potem juz bedzie OK ;-)

I ja dołączam do grudniowych mam totalny szok, nieplanowana ale cieszę się będziemy razem się wspierać.Ja już w drugim tyg. wiedziałam nie wiem jak to działa:)zrobiłam test bo miałam dzień spóźnienia i dwie kreski po tygodniu zrobiłam kolejny i bez zmian.Do lekarza pójdę po świętach:)

reklama
Cześć wam.:-)
Chwilę mnie nie było,jeszcze jednak nie testowałam,w środę-czwartek miała być @,ale jeszcze nie ma.Dziś raczej pewnie nigdzie testu nie dostanę,ale jutro lecęęęę w końcu z samego rana,bo sfiksuję.
:-) Ale póki co,objawów żadnych,także równie dobrze może to być poślizg z @.No zobaczymy.

Do góry