reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Hej ;-)

Witam nowe mamy :-p

Ja na razie sprzątam ale ciężko mi to idzie bo przy większym wysiłku zaczyna mnie boleć podbrzusze :baffled: i to dość mocno. Probuje sie nie forsować , coraz bardziej jestem przekonana że jestem w ciąży test to wg mnie formalność, ciekawa jestem tylko dlaczego ja tak już to czuje.
Moje objawy na dziś dzień to: kłocie podbrzusza zawłaszcza prawa strona, 1000 razy wstaje w nocy na siku, mam ciemne otoczki wokól sutkow, az takie sine, i do tego powiększone bolące ( ale troche )piersi, no i dzis mnie mdli lekko, a i jeszcze hektolitry bialego wodnistego sluzu :confused2:
Tak szczerze to czasem sie ciesze jak nie wiem co, a wczoraj w nocy to mnie sie płakać chciało, bo to nie planowana ciąża i troche z mojej głupoty wiec czuje sie winna, moj sie zorientował wczoraj ze coś ni tak bo wyszliśmy do lokalu ze znajomymi a ja zero alkoholu i sie mnie zapytał. Powiedziałam że nie wiem i ze możliwe a on " eee na pewno nie" ale myśle że sie ucieszył by ostatecznie jak sie potwierdzi.

reklama
witam się po krótkiej nieobecności ;-)
Patryk troszkę lepiej więc dziś idziemy uczyć się jeździć na rowerku biegowym :tak:.\
Mi dzień po luteinie przeszły plamienia ale coś w krzyżu mnie bolał strasznie przez 2 dni teraz już jest dobrze. Za mało odpoczynku pewnie:zawstydzona/y:.

A mnie dziś poniewiera od rana jak tylko coś zjem od razu do kibla jak nic nie zjem i jestem głodna to tez. I coś mam takie przeczucie że to będzie dziewczynka :-p:-p:-p wiem może dowiem się o tym dopiero za około 14 tyg ale mam takie przeczucie, i powiem wam jeszcze ze przy każdej ciąży od samego początku wiedziałam(przypuszczałam) co bedzie :-)

MamaPtryka zwolnij troszke ;-)
Kiss ja nigdy nie mialam takich przeczuc..,a chcialabys teraz dziewczyke czy chlopca ?
ja dzisiaj caly dzien chodze i spie..ta robota idzie mi jak....,ajjj najchetniej poszlabym spac,no ale samo sie nie zrobi ,a szkoda :-D

hej dziewczyny, ja dzis zrobiłam głupote i zrobiłam te test.. ale nie rano tylko po obedzie;/ nie mogłam wytrzymac, I kreska, ale @ nadal nie mam
myslicie ze hormonu jeszcze moze byc za mało zeby wyszły II kreski?
bo ja juz nie wiem co jest grane, na @ sie nie zanosi, za to piersi jakies dziwne dzis;/;/

jak nie dostane do poniedziałku @ to ide na bete... ;(( załuje ze ten test zrobiłam, znowu sie rozczarowałam i nie wiem ocb :(

krolewna a kiedy wyszedl ci pozytywny test w 1szej ciazy ?,w dniu @,czy kilka dni po terminie ??

po terminie @ negatyw był, dopiero jakieś 2 tyg po terminie mi wyszły II kreski, miałam okres 3 stycznia , na początku lutego nic, dopiero w połowie miesiąca II kreski :p wiec nie wiem... ale dlaczego nie miałabym teraz @.. mam dzis 5 dni spoźnienia

krolewna oby to byla ciaza !!! &&&&&&&&&&&&&

kochane zycze wam zdrowych i wesolych swiat
duzo zdrowia i spokoju
i oby te nasze male fasolki rosly zdrowo,a ciaza przebiegala prawidlowo ;-)

WESOLYCH SWIAT KOCHANE :-)

reklama
Do góry