reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Kobietki wesołych świąt odpoczywajcie dużo i nabierajcie sił:)ja juz jestem umęczona tymi przygotowaniami, dlatego teraz leżę do góry brzuchem.Nie wiem ale tak jakoś się boje o to moje maleństwo, z pierwszym dzieckiem nie miałam takich myśli i wszystko było super do samego końca a teraz jakoś tak dziwnie...

reklama
Dziewczyny,testowałam i niestety negatyw....:-( Ale @ nadal nie ma,jest 4-5 dni po terminie,może jeszcze jest nadzieja?;-) Poza tym Wesołych Świąt.

U mnie też test wyszedł negatywny, 2 dni po terminie @, we wtorek zarejestruję się do gina :) bądźmy pełne nadziei Karotka00 !!:tak:
Wesołych Świąt! :-)

Hej dziewczyny, mam nadzieje że miło spędzacie święta :-)

Ja robiłam w sobote test no i nie wiem co mysleć, dzis to widze na tym tescie jak by nie bylo kreske lekka ale widze a w sobote zle patrzylam za literką T a nie z przodu i sama nie wiem czy ona byla od razu czy pozniej bo z pewnoscia jest na tyle blada ze moglam jej od tak nie zauwazyc, no mniejsza, doszłam do wniosku ze nie lubie robic testów i czekam do środy, czyli terminu @ i niech sie dzieje co chce:-p

Witam wszystkie Grudniowe mamusie. Mieszkam w Anglii. Spodziewana data porodu wg moich wyliczeń do 2 grudnia. Do miłego pisania ;) Mam nadzieje, że miło będzie wymieniać się doświadczeniami w ciąży. Pozdrawiam serdecznie.

Witam wszystkie Grudniowe mamusie. Mieszkam w Anglii. Spodziewana data porodu wg moich wyliczeń do 2 grudnia. Do miłego pisania ;) Mam nadzieje, że miło będzie wymieniać się doświadczeniami w ciąży. Pozdrawiam serdecznie.

Witam nastepna mamusie, ja tez miezkam w uk, i moj termin 1,12,12:-)

karotka przykro mi :-(,tule mocno i zaciskam kciuki za kolejny cykl ;-)
witam nowa grudniowa mamusie :tak:
a jak wam dziewczynki mijaja swieta ?

reklama
Do góry