reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Dziendobry....oj u nas noc bardzo krociutka, maly ciagle cyca chcial:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: nie wiem moze ze dwie godzinki spalam:sorry2:

Betiks te kupki warto skonsultowac z lekarzem skoro sie niepokoisz, ale mi sie wydaje, ze to od karmienia piersia tym bardziej, ze piszesz, ze Piotrus teraz duzo je, to i pewnie tych kupek wiecej, u nas bardzo duzo tez wodnistych, co pampers;-)

Cinamona oj zazdroszcze takich nocek moj maly ostatnio co noc, co godzine wisi na cycu, a jak probuje go przetrzymac to steka i steka dopoki go nie wezme, co do przyzwyczajania sie maluszka nie martw sie, do pol roku sie nie przyzwyczajaja, a maja naturalna potrzebe ssania i bycia jak najlbizej mamy ciepla;-) dopiero pozniej wyksztalacaja sie nawyki;-)
U nas pepuszek jeszcze jest, ale u nas tez nie nakazuja niczym smarowac i pewnie stad tak dlugo to trwa.....

Ciekawe co u Fiolki:confused::confused::confused:

Nathani jeszcze troszke;-) czytalam, ze jednak Lenka:-):-):-)

Za wizyty i za szybciutkie rozwiazania dziewczyny &&&&&&&&&&:tak::tak::tak:

Hej dziewczyny!

U mnie noc koszmarna, mało spałam, całą noc męczył mnie ból w dole brzucha jak przy konkretnej miesiączce, jednostajny promieniujący na plecy, a dokłądnie jakby na tył bioder, teraz trochę przeszło, ale ciągle coś czuję, może w końcu coś ruszy, na 15.15 jadę do lekarza, ale już lecę pod prysznic i wyjeżdżam bo mam parę spraw jeszcze do załatwienia.

Ciekawe co u Fiolki
Nathani kochana
Apap weź, trzymam kciuki żeby skurcze wróciły

Miłego dnia

Super, a tak się wzbraniała przed podróżą ;-) urodziła jeszcze wczoraj czy to już był 20?

To która dziś? ;)

My się powoli zbieramy na zakupy, trzeba zrobić zapasy do kuchni, mam 3 ciacha do zrobienia. Resztą zajmie się teściowa, tylko sałatki jeszcze zrobimy już na miejscu. Kochana z niej kobieta. Nie ma co, dobrze trafiłam :)

U nas noc była spokojna, Marysię karmiłam o północy, ładnie zasnęła, potem o 4, 7 i dała pospać do 9 :) Teraz jeszcze dosypia na tatowym brzuchu, ale jak wstanie to idziemy na zakupy. Dobrze, że jest wózek z koszem, bo trochę tego będzie :D

Jakaś taka przyćmiona pogoda dziś, ciemno, mglisto :confused2:

Ostatnia edycja:
cześć mamuśki :biggrin2:

nadrobiłam wszystkie strony, ale oczywiście już nie pamiętam co komu miałam napisać.
na pewno gratulacje dla rozpakowanych mam :tak:

muffy kciuki za dzisiaj
bakusiowa kciuki za wizytę i obyś datę wywołania miała na ten tydzień - albo żeby samo się rozkręciło czego życzę z całego serca, teraz doczytałam że coś jest na rzeczy, więc kto wie ;-)

i ja się w końcu doczekałam mojej kruszynki - jest prześliczna, narazie uczymy się siebie, chociaż nawet grzecznie śpi - tylko nerwus z niej, bo jak głodna i źle cyca złapie to się od razu "wydziera" :-D

pochwalę się- Wiktoria Zobacz załącznik 524676

Super! Grtulacje dla liwus i Fiolki:-)

Bakusiowa
trzymam kciuki aby dzis był Twój dzień;-)

nathani Tobie rowniez tego zycze:tak: choc teraz to ja bym juz wolała sie przekulac do po Swietach bo tak mogłoby sie przelezec akurat swieta w szpitalu://

U nas nocka dziś dla odminy ok mały ssał i zasypiał i ja tez bo my spimy razem całe noce. W ogóle njlepiej mu na rekch teraz tez Go trzymam odłozyc go nie zawsze sie da. Nie mam kompletnie pomysłu na obiad:no: dziewczyny co Wy gotujecie by i samemu mozna było zjesc i zeby sie jeszcze rodzina najadła po mału wena mi sie konczy:baffled:

U nas tez pepuszek jeszcze trzyma ledwo ledwo ale trzyma:dry:

Oooooo adgama jaka sliczna:-) wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!! :)))))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry