reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Hej Lasencje :p
Adgama ależ śliczności nosiła :-) Nic dziwnego, że jej się nie spieszyło :-p
Aisha nie przejmuj się :-) Wyjdzie kiedy będzie gotowa :-)
U mnie bóle jak na @:wściekła/y:... Wczoraj tak bolało, że ledwo do kibelka dochodziłam.... Rano wziełam ciepłą kompiel celem uspokojenia bóli lub "rozwinięcia" - oczywiście dooooopa, bo jakżeby inaczej.... I tak się męczyłam cały dzień... Raz bolało mocniej raz słabiej, ale generalnie ból ciągły... W zasadzie to we wtorek wieczorem zaczeło boleć... Dziś nad ranem skurcze i cooo ??? Wstałam i echo..... :dry::dry::dry:.
Jeszcze wieczorem brałam znów ciepłą kompiel... Przeszło na minute. Dosłownie....
Ale już powiedziałam Malej, że jak do jjutra nie wyjdzie to zaciskam nogi :-p I niech po Wigilii wychodzi :-D
Chociaż jakby popatrzeć Luśka była planowana na 26 :-D Wyszła 21 :-) Może teraz też tak będzie ?? :-D:-D
Chyba, że Młodsza weźmie przykład ze Straszej (dzień wiosny) i wylezie w dzień zimy ??? :confused:

e: A właśnie miałam pisać :-) Od wczoraj tak mi siara leci, że nie wyrabiam... (tak wogóle, kocham spać w staniku....;/) I chciał nie chcial, musiałam spać z wkładkami... A dziś mnie pieką....

Ostatnia edycja:
reklama
Noukie pierwsze 3 noce nie byly wogole spokojne. Pierwsza noc w domu to dla mnie byl koszmar. Ale odpukac, 2 ostanie nocki i dziejsza ladnie nam minely. Budzilam ja 2 razy na karmienie, zjadla, odlozylam do wozka, postekala posapala, ale mowie sobie poki nie placze nie podnosze jej, no i w koncu zasnela.
Jesli do konca tygodnia bedzie w miare dobrze spala w wozku to zaczne wkladac ja na noc do lozeczka, zobaczymy co bedzie.
Wlasnie nie wiem ktorego dokladnie Fiolka urodzila. Bo nie napisla, a ja z tego wszystkiego zapomnialam zapytac. Wysle jej pozniej smsa moze odpowie.
Adgama Wiktoria jest przesliczna, jak slodko spi

No wlasnie ciekawe ktora dzis „polegnie” ? ;-)

A właśnie jakieś wieści od Bulkaasia ????

No wlasnie co u Bulkaasi?????

Fiolka Liwus super gratki:tak:

Cinamona
u nas nocki byly ok, teraz ma Milo wlasnie jakis czas na ciagle jedzenie:sorry2:

Mam pytanie do dziewczyn po cc, kiedy macie pierwsza wizyte u gina:confused::confused::confused:, ja normalnie mam za 6 tyg, ale gin jeszcze dzwonil, ze chce mnie wczesniej zobaczyc bo ta rane chce zobaczyc i mam wizyte dodatkowo w poniedzialek:confused::confused: wczoraj zdjela mi pielegniarka szwy mialam takie metalowe....... bbbbbbbbbrrrrr okropienstwo:sorry2:

Liwus
napisala ze mala dostala 7 pkt, moj maly dostal 9 pkt odjeli mu za oddech bo troche tak swistal jak oddychal, obejrzal go lekarz i powiedzial, ze to przez wode w pluckach i minelo po dobie;-)

Sarka oj i u mnie problemy z tymi obiadami:baffled: dzis makaron z lososiem i szpinakiem

Adgama cudna corcia:)

Zmykam na cycanie;-)

reklama
Hej, hej. U mnie też noc dzis baardzo krótka, bo mały od cyca do cyca, w międzyczasie odbijanie, pampersik i tak całą noc z małymi przerywnikami drzemki :dry: Tak, że śpiąca "królewna" dziś ze mnie :blink:
adgama śliczna córcia :tak:

Do góry