reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Witam się z rana :-)

nathani
sto lat!!! sto lat!!! :-):-):-):-):-)

majja pakuj torbę bo jak wybije godzina zero może być za nerwowo a tak przynajmniej o jedną rzecz będzie mniej....

misia jak nastroje przed jutrem???

reklama
Nathani wszystkiego dobrego :-) I tym razem łatwego, szybkiego porodu, zdrowego dziudziusia i oczywiście całej rodzinki
Misia powodzenia jutro. Jejku już jutro przytulisz swoją córeczkę
Bakusiowa kusisz tym śniadankiem ;-) Ja sobie tylko na bułkę dam plasterek szynki i serka i wsadzę do mikroweli, to będzie coś a'la zapiekanka :-p
Clodi powodzenia na ktg

Hejka, wstałam "połamana" bo plecy tak mnie bolą, że hej:tak: Ciężko było mi sie ruszyć z wyrka ale jak mus to mus. Rodzinka odprawiona,ja zaraz szybki prysznic,śniadanko i biore sie za porządki kolejne(chyba):biggrin2:
nathani
osiemnastka-urodziny.jpg
Majja Ty pakuj torbę raz dwa bo jak Cie chwyca bóle to połowy zapomnisz:tak:
misia jak samopoczucie przed jutrem?

Hej Dziewczyny!

Nathani wszystkiego najlepszego! :*

Od samego 3 dni chodzę ciągle podminowana i nie wiem co się ze mną dzieje..
:(
Mężowi robie co chwilę awantury o nic i w ogóle wszystko jakieś takie do kitu jest i mnie drzaźni..

Dziś mam ktg i gina o 17-45, to sobie chociaż podejrzę co tam moja Kruszynka w brzuchu robi..

Dla Małej na wyjście ze szpitala wzięłam 2 komplety - 1 w rozm. 56, a 2gi w rozm. 62. Body+pajacyk+skarpetki+czapeczki cieńką i grubszą+kombinezon + a, i spakowałam w razie nagłego ataku wielkich mrozów sweterek rozpinany.
Ww ubranka + rożek (myślicie, że się przyda?) wrzuciłam do osobnej reklamówki, Mąż mi przywiezie jak będę wychodziła ze szpitala.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nathani Wszystkiego Najlepszego :-)
Wizytującym powodzonka :-)
Misia ma mieć cc ?? :szok: Też życzymy powodzenia :-) Oliwka pewnie już z rodzicami ? :-)

Od wczoraj od około 15-tej cały czas brzuch mnie jak na okres boli...:no: Raz mocniej, raz ciut lżej, ale jednak cały czas... Pół nocy nie spałam... Mała jakby troche mniej ruchliwa... Tzn, czuje jak "bryka" ale jakby spokojniej wierzgała rączkami i nóżkami.. Nie "wyrzuca" tylko "podnosi" tak to ujme :-)

Miłego dnia życzymy :-)

RoziSzu mam to samo... Z tym że dzisiaj trochę lepiej, ale wczoraj i przedwczoraj to było fatalnie z humorem :crazy:
Ubranka mniej więcej tak samo spakowałam, też dwa rozmiary, rożek raczej nie będzie potrzebny. Ja reklamóweczkę zawiesiłam na wieszaczku razem z kombinezonem na wyjście, a tego to mąż wsadzi do śpiworka i do nosidełka. A! I jeszcze dodałam pieluszkę tetrową żeby buzię na dworze zasłonić i krem na każdą pogodę Nivea
Aniu Misia jutro ma mieć cc ;-)

Witajcie ja tez pol nocy nie spalam, obudzilam sie na siku i juz spac nie moglam..dopiero po jakims czasie zajarzylam ze grzejniki sa gorace i skrecilam ogrzewanie...:szok: Odkrylam sie i jakos zasnelam. Od dwoch dni wzielam sie na sposob i wieczorem podaje malek kaszke lyzeczka tak 18-19 potem jeszcze sie bawi, kolo 20 idziemy ja kapac i potem daje jej jeszcze popic mleczka tyle ile chce. I stal sie cud ( nie zapeszajac) spi cala noc do 8 a dzis do 8:30 :-D Choc przez to w dzien nam za bardzo nie chce spac robi sie zmeczona dopiero kolo 15-16 gdzie wczesniej o tej porze wstawala.

Oo czuje zapach kawki. Pora wstac zjesc, potem pod prysznic i tez spakuje torbe w koncu.

Nathani wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, duzo zdrowia, spelnienia marzen, szybkiego rozwiazania i pociechy z dzidziusia.

Majju powiem Ci, ze ja tez mialam watpliwosci juz w ciazy, mimo ze o corke staralismy sie "z zegarkiem w reku" 4 miesiace. Teraz swiata poza nia nie widze i u Ciebie tez tak bedzie. Druga ciaza to totalna niespodziwajka i wtedy ogarnely mnie mega strachy jak my damy rade i wogole, choc moj maz sie bardzo ucieszyl i powiedzial mi, ze my przeciez nie jestesmy para w luznym zwiazku co zaliczyla wpade tylko malzenstwem od 6 lat ktore zrobilo dzidziusia z milosci :-D Pisze tak bo on zawsze twierdzil, ze on zrobi dzidziusia z milosci w sensie niezabezpieczamy sie jak bedzie to bedzie. Maje tak z milosci robilismy ponad rok, az pod koniec juz na testach owu sie udalo.

Ostatnia edycja:
Annka02 ok, to w sumię wymienię rożek na śpiworek, o którym zapomniałam.. Obym tylko nie przegrzała Małej w tylu warstwach ubrania. I pieluszkę dorzucę. A prałaś te pieluszki i prasowałaś? Bo ja nic z nimi nie robiłam...

Nathani wszystkiego najlepszego kochana

Wizytujacym powodzenia:) I milego dnia kazdej z osobna

U nas ok, noc przespana niezle, mala umyta przewinieta I przebrana jeszcze drzemie ale juz cmoka bo glodnieje;)

Dzien jak co dzien, chcialabym wyjsc juz z domu ale u nas od ub tyg leje:(

reklama
Do góry