reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Witajcie,
NESKA GRATULACJE SYNUSIA !!

Ja ogarnelam zakupki, troche w domu tez, kupilam corce dwie pary butow i rekawiczki, teraz mozemy spacerowac :-D U nas zimno, dzis bylo 8 stopni.

Na obiad nic dzis nie robilam, bo mi sie nie chcialo, zjedlismy po bialej kielbasce na goraco :szok: Corka zasnela nam dosc puzno, musze ja zaraz obudzic. A teraz buszuje na allegro i szukam zestawu do karmienia, takiego miska, takerzyk, kubek plus sztucce na prezent dla malej.

reklama
Fiolka to faktycznie ubiłaś interes z poduchą :szok: Ja dałam standardowe 69 zł
Mummy3 fajnie masz z tym mężem ;-) Chociaż na mojego też nie mogę narzekać - wczoraj i dwa tygodnie temu zabrał mnie na przepyszny obiad :-)
Staram się być grzeczną i spokojną żoną, ale widzę, że opłaca się też być zmierzłą :-p Trochę ponarzekałam i nie dość że półka powieszona, to jeszcze lampa do tego i śmieci powynoszone... Od razu mi się ten kiepski humor poprawił :cool2:

Tez bym poszla z mezusiem do jakiejs knajpy, moze wybierzemy sie jak tesciowa przyjedzie.

A tak to w piatek ide na kolacje z kolezankami z pracy, a potem one ida jeszcze na Christmas Party a ja wracam do domu, bo ja juz na takie pijackie imprezki sie nie nadaje :-D A 9 grudnia u nas w pracy jest Christmas Party dla dzieciaczkow, to idziemy cala rodzinka.

Neska moje gratulacje, już masz dzidzię po drugiej stronie. całuski :tak:
kochane muszę Was nadrobić A jest co:cool:
ja dziś byłam u fryzjera , potem w rosku kupiłam pampersy, tusz do rzęs i lakier do paznokci ;-)
a i kupiłam liście malin ;-)

Witam wieczorową porą :-)
Ciril oby z tym porodem było inaczej, czyt. lepiej:tak: no to dobre początki dzieciaczki mają za sobą :-D
Basia faktycznie po takim snie można dostać zawału :szok:
bulkaasia ja już jakiś czas temu zamieniłam się miejscami z K. bo on spał od brzegu bo wstaje prawie w nocy a teraz mi łatwiej zejść z łóżka jak spię od brzegu tylko że nie chcąc pchać się na mnie robił mi w nocy miejsce i przesuwał się do brzegu .... i tak mu zostało :eek: więc teraz pcha się na mnie :-D ostatnio zawstydzacie mnie ile to juz zrobiłyście więc i ja się pochwalę :-D mam poprasowane ciuszki do 6 mż :-)
RoziSzu ja zamrażam często kotleciki z kurczaka po imprezie i po rozmrożeniu są ok chociaż wolę zamrażać surowe, przyprawione i opanierowane bo wtedy są na pewno mniej wysuszone bo pierwszy raz smażone :tak:
Clodi fajnie się prezentuje ta torba :-) ale ja też lubię jak jest dużo przegródek :-)
eni oby taki humorek towarzyszył ci ciągle :tak::-)
muffy fajna będziecie mieć pamiątkę :-)
Bakusiowa, Fiolka to wy musicie wybierać położną:shocked2: a chodzicie do ginka prywatnie czy na NFZ:confused:
Noukie lepszego samopoczucia:tak:
ankka tak, tak trzeba zmieniać nastroje żeby urozmaicać mężowi życie :-D

Fiolka dziekuje za Twoje slowa, buziaki :). Nom masz racje, szczesliwam :) i chociaz czuje sie zmeczona, ociezala i juz bardzo, ale to bardzo chcialabym miec kolejnego synka po tej stronie brzuszka to i tak czuje sie szczesliwa

Noukie mam nadzieje, ze samopoczucie sie poprawi :)

Z tesciowa ogarnelysmy troche w domu, jedno pranie zrobione i sie suszy, drugie wstawione, tesciowa prasuje, mlodszy synus ma drzemke, a starszy nie chce spac, pomagal w kuchni po swojemu ;), no i bawic sie ze mna chce caly czas :), obiad zrobiony, dzis u nas ryz z kurczakiem i warzywami, ugotowalam zupke jarzynowa dla chlopcow, a po obiedzie trza bedzie jechac na miasto po zakupy, nadac paczke itd :)

Dzieki dziewczyny, u mnie troche lepiej, odpoczelam, polezalam, wzielam kapiel, M wysluchal zalow i od razu lepiej;-)

Musze sie zebrac na gore jutro znowu ciezki dzien:sorry:

Mummy3 dobrze masz z ta tesciowa:cool2: mam wkoncu marshmallow:-) wcale o tym nie pomyslalam, a M pojechal mi w niedziele do sklepu z amerykanska zywnoscia;-) bylo do wyboru do koloru:cool2:

Dobrej nocki mamusie:-)

reklama
Noukie super, ze jest marshmallow :-), nasi panowie czasem potarfia nas zaskoczyc milo :tak:. No tesciowka moja to kobita w deche hehe, nasze dzieci na chwile obecna to jej jedyne wnuki (moj maz ma dwie starsze siostry, ktore na chwile obecna nie garna sie do zalozenia rodziny :)), wiec dla tesciowej nasi chlopcy to ukochane wnuki, rozpieszcza ich strasznie :) i ciagle przygaduje swoim corkom, zeby braly przyklad z mlodszego brata i wziely sie za potomstwo hehe

Do góry