reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Wróciłam od lekarza i powiem Wam, że było sympatycznie. Pani doktor, na oko dwudziestoparoletnia zapytała po co przyszłam> Ja jej, że w ciąży jestem a ona: a skąd wiem? Ja: zrobiłam dwa testy. Ona: a skąd miałam te testy? No zabijcie mnie :-) A skąd miałam mieć, mówię z apteki. Ona:ok i wystawiła mi skierowanko do szpitala i poinformowała, że termin porodu mam na 20 grudnia. Pierwszy skan i badanie krwi około 12 tyg. Pogratulowała i koniec wizyty.:-D
Myślałam, że bedzie inaczej ale cóż...

reklama
Cześć dziewczyny, pomyśleć, że nie zaglądałam prawie 2 dni a tu tyle zaległości miałam do poczytania :-)
Nathanii gratuluję pięknej bety, zdaję sobie sprawę jak jesteś szczęśliwa :-)

Dziewczyny czy któraś z was ma nadżerkę? Pytam bo ja mam i troszkę się martwię bo przez trzy dni miałam upławy w kolorze jasnego beżu martwi mnie to jak diabli, bo przecież biorę luteinę. Dodatkowo nie mam żadnych bóli związanych z tymi upławami. Czy wy też macie coś podobnego?

bulkasia tutaj prowadzenie ciazy wyglada zupelnie inaczej niz w pl.,trza sie przyzwyczaic :tak:
misia nie pomoge ,bo nie mam :sorry2:
liwus wszystko sie ulozy ;-)

szkoda madlen szczerze powiem, że po cichu liczyłam, że może coś będziesz wiedzieć w tym temacie, jutro mam wizytę u lekarza, mam nadzieję, że wszystko jest dobrze, stresa mam jak cholerka.

misia ale nawet jak masz nadzerke,to teraz raczej nic nie beda z tym robic..ale jak jutro masz wizyte u gina to zobaczy,zbada i bedzie wiedzial co i jak..;-)

reklama
Do góry