{agnieszka}
styczniówka'06 lipiec'08
fusik najlepiej poszukac inf na necie. Ja na szczeście mam u siebie w nowosolnej przedszkole. A nabor elektroniczny tez nie wiem czy w koncu przeszedl czy nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam sie:-) Do panstwowego przedszkola zapisuje sie w tym samym roku w ktorym chce sie poslac swoje dziecko, tj. nabor od marca do konca kwietnia jesli chce sie aby maluch poszedl od wrzesnia do przedszkola.
Jesli chodzi o prywatne przedszkole to juz zalezy chyba od przedszkola, od ilosci chetnych...Nabor przez internet to tylko wiecej roboty dla rodzicow, no coz powinnismy sie juz przyzwyczaic do tego ze w naszym panstwie tylko sie utrudnia zalatwianie spraw niz ulatwia, bo tak czy siak trzeba i tak wybrac sie do przedszkola i tak wypelnic wlasno recznie formularz zgloszeniowy.
dzieki za info bo juz zaczynalam panikowac, ze zostane zz mala w domu bo nie zdazylam jej zapisac. UFF