reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć w 17/18 tc

reklama
Disenchanted, a liczysz na córeczkę czy płeć nie ma dla Ciebie znaczenia? Ja po dwóch synkach długo nie mogłam uwierzyć, że będzie córeczka, nawet przestawienie się na "ona" nie było łatwe ;).

Disenchanted, a liczysz na córeczkę czy płeć nie ma dla Ciebie znaczenia? Ja po dwóch synkach długo nie mogłam uwierzyć, że będzie córeczka, nawet przestawienie się na "ona" nie było łatwe ;).

Bardzo bardzo chciałam zawsze mieć synka,jakoś tak nie wiem dlaczego ale najważniejsze żeby było zdrowe oczywiście, dla córeczki chociaż imię mam już wybrane bo dla chlopca to nie mam pojęcia 🤣

U mnie na pierwszych prenatalnych 13+6 powiedział że dziewczynka a w 17 tygodniu już sama widziałam wargi sromowe i mam córeczkę ♥️

angeliskax Gratuluję córeczki :) . Wspaniała wiadomość :-) :). Widzę, że termin masz na wrzesień - ja koniec sierpnia, a imię nadal nie wybrane...myślałam, że z imieniem dla dziewczynki będzie łatwiej...:confused:.
tak, na koniec września 🥰 u nas imię wybrane było już przed ślubem. Na początku miałam wątpliwości ale mąż się uparł i w sumie cieszę się, bo znowu polubiłam te imię.
A masz jakieś typy?

reklama
Do góry