reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć w 17/18 tc

Hej dziewczyny :) u nas od jutra 28 tydzień. Od początku mamy wątpliwości co do płci. Najpierw cały czas była dziewczynka, na połówkowych lekarz nie pewny powiedzial, że raczej chlopczyk. A na usg u mojej ginekolog ciagle padało ze dziewczynka. Teraz bylam na usg 2 tygodnie jedno po drugim. Na jednym Pani Doktor mowi, że widać wargi na drugim siusiaczka. A czy wy coś tu widziecie? Co według was kryje się w brzuszku? :)

reklama
Ja w ogóle nie spodziewałam się że można tak wcześnie określić płeć. Bylam na prenatalnych dokładnie w 11 tyg i 5 dniu i Wydaje mi się że lekarz bardziej szedł w kierunku chłopca. A z racji że wy sobie tak świetnie radzicie z odgadywaniem zdjęć postanowiłam to sprawdzić 🙂
ja byłam u bardzo dobrego lekarza. Pierwsze dziecko od razu odgadł, że będzie córka. Drugie mówił, że też raczej dziewczynka. Zdążyłam dokupić różowych ubranek a potem je sprzedawałam 😅 drugie prenatalne chłopiec i leży obok mnie chłopiec 😁

O matko to dopiero niespodzianke mialaś😅 ale nic wam te zdjecia nie mowią ?
Mąż się śmieje, że uwierzysz przy porodzie. Bo mam dwa zdjecia i na którym lekarz jest pewny że to wargi sromowe, a drugie na którym pewny że siusiak haha :)
Ja bym obstawiła chłopca ale też bez większej pewności :)

reklama
Do góry